TANITIM YAZILARI

SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİK REHBERİ

Sevgililer gününe az bir zaman kaldı. Birbirini seven çiftler bu özel günü nasıl geçirebileceklerinin hayali kurmaya, planlarını yapmaya başladı. Bu özel günde sevgiliye alınacak hediye için ise hummalı bir çalışma yapıldı. Bu işte tecrübeli dostlardan sevgiliye hediye fikirleri alındı, hediyelik eşya satan mağazaların kampanyaları araştırıldı, farklı internet sitelerinin sevgililer günü için hediye önerileri sunduğu forumları bile okundu. Ve nihayet sevgiliye alınacak o en güzel hediyeye karar verildi.

Bitti mi? Tabi ki hayır. Sıra geldi sevgililer gününün ne şekilde kutlanacağına, o güzel hediyenin sevgiliye nasıl bir ortamda verileceğine. Sevgililer gününde ne yapmalı, hangi mekana gitmeli, sevgiliyi ne tür bir sevgililer günü sürprizi ile şaşırtmalı, bu özel günü nasıl bir ortamda geçirmeli gibi soruların cevapları araştırılır oldu bu son günlerde.

Bunun için iki farklı seçeneğiniz mevcut. Birincisi size özel, baş başa kalmanıza ve gözden uzak bir sevgililer günü geçirmeye yönelik olan seçenek. Örnek verecek olursak; romantik bir mekanda baş başa bir akşam yemeği, ilk tanıştığınız mekanda hoş sohbet eşliğinde içilecek birer kahve ya da evde mum ışığında romantik bir yemek, sonrasında daha önceden seçtiğiniz, günün anlam ve önemine uygun bir filmi beraber izleyerek sevgililer gününüzü kutlayabilirsiniz.

İkinci seçeneğiniz ise o güne özel konser, tiyatro, söyleşi gibi etkinliklere katılmak. Sevgilinizi çok sevdiği bir sanatçının konserine, çok merak ettiği bir tiyatro oyununa ya da bir söyleşiye götürerek onu mutlu edebilir, ona aldığınız hediyenin yanında çok daha güzel bir hediye daha verip bu günü unutulmaz kılabilirsiniz.

Belirttiğim ikinci seçeneği düşünenler ve sevgilime sadece hediye yetmez ona güzel de bir sürpriz yapmalıyım diyenler için araştırdığım, bu yılın sevgililer günü etkinliklerinden bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.  Artık karar sizin… Seçin, beğenin, rezervasyonunuzu yaptırın:

hf

-Yeni Türkü 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri – İstanbul Jolly Joker:  Benim de severek dinlediğim, bir zamanların en popüler ve günümüz gençliğinin de severek dinlediği bir grup olan Yeni Türkü, o en sevilen “Fırtına, Olmasa Mektubun, Aşk Yeniden” gibi romantik parçalarıyla sevgililer gününde sizlerle olacak.

-Selçuk Balcı 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri – Ankara: “Deniz Üstünde Fener, Hasret Uzun Bir Yol” gibi şarkıları söyleyen Karadeniz müziğinin güçlü yorumcusu Selçuk Balcı, Ankara MEB Şura Salonu sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Özellikle bu bölgenin müziğine ilgi duyan çiftlere duyurulur.

-Aslı Güngör 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri- Adana: Pop müziğinin son zamanlarda çıkış yakalayan ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan sanatçısı Aslı Güngör, Adana Sular VIP Balo Salonunda sevgililer günü özel repertuarıyla aşıklara romantik bir gece yaşatacak. Sevgililer gününü Adana’da geçirecek çiftlere kesinlikle öneririm.

-Duman Sevgililer Günü Konseri- Ankara: Türk rock müziğinin tartışmasız en başarılı gruplarından olan Duman, rock forever diyen sevgililer için sevgililer gününde Anadolu Gösteri Merkezinde.

-Kıraç 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri – Antalya Jolly Joker:  Söz konusu aşk, ayrılık ve sevmek oldu mu Kıraç’ın o müthiş şarkıları gelir aklımıza. “Razıysan Gel, Bir Garip Aşk Bestesi, Olur Ya” ve daha birçok şarkısıyla Kıraç, sevgililer gününde Antalya Jolly Joker’de.

-Sezen Aksu 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri – İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi: Söz konusu minik serçe olunca herhangi bir yoruma gerek var mı? Her kesimden insanın şarkılarını ezbere bildiği Sezen Aksu’nun konserine alacağınız 2 bilet, belki de sevgilinize vereceğiniz en güzel sevgililer günü hediyesi olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı