TANITIM YAZILARI

Aşkın Fıtratında Aşk Kitabı Yazmak Var!

İnsan aşık olduğunda gözünüze her şey güzel gözükür. O zamana kadar kafaya takılan her şey artık önemsiz ve hatta hayata güzellik katan şeyler olarak görülmeye başlar. Sinirlenilmez, kızılmaz ve sadece mutlu olunur. Bu mutluluğun sebebi de elbette size aşkı hissettiren o kişidir. İşte bu kişiye aşkınızı en güzel şekilde sunmak, bir aşık olarak başlıca görevinizdir. Bir aşık olarak bu görevinizi yerine getirmek için ise aşk kitabı yazmayı düşünmediyseniz yazının devamını okuduktan sonra hemen işe koyulsanız iyi olur! Çünkü aşk beklemeye gelmez!

İçinizde, en derininizde sevgilinize karşı hissettiğiniz aşk hayatta bir mutluluk kaynağı olmakla birlikte umudun, güzelliğin ve paylaşımın bir simgesidir. Ama iyi bilirsiniz ki bir şeyin var olması tek başına bir anlam ifade etmez. Onu güzelleştirmeli, yaşatmalı ve hakkını vermeli… Bazen bir çiçekle, bazen bir kokuyla veya türlü, türlü hediyelerle kendini belli eden aşkınız için artık bir aşk kitabı yazabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız bir aşk kitabı. Aşkınızı her daim yaşatacak, unutturmayacak ve olası kötü günlerde sevginizin sağlam temellere dayanmasını sağlayacak bir aşk kitabı.

Peki nedir bu aşk kitabı ve nasıl yazılır? Aklınızda ilk olarak okumaya doyamadığınız ve çok etkilendiğiniz aşk romanları veya aşk öyküleri canlandığına eminim. Edebi açıdan onlar kadar kusursuz olmasa da sizin yazacağınız aşk kitabı da duygusal anlamda onlar kadar etkileyici olacak. Çünkü sizin elinizle yapılacak ve içini kalbiniz dolduracak. Bizler de Sevgili Kitabı olarak aşkınıza aracılık etmiş olmanın mutluluğunu yaşayacağız.

Yazacağınız aşk kitabı için Sevgili Kitabı’ndan çıkmalı. Çünkü Sevgili Kitabı, hediyenizi hazırlarken size birçok konuda yardımcı olmasının ve yaratıcılığınızı körüklemesinin yanında en uygun fiyat, kusursuz hizmet ve kaliteyi sizlere sunuyor. Aynı zamanda hediye konusunda sizleri uzman ellerde hissettirecek tecrübeye de sahip. Yani biricik aşkınızın aşk kitabı Sevgili Kitabı’nda bir başka güzel oluyor.

Hayatın size en güzel armağanlarından olan aşkınızı iyi koruyup kollayın ve ona değer verdiğinizi her fırsatta gösterin ve elbette sevgilinize en güzel aşk kitabı yazma fırsatını da kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı