FOTO TAKVİMLER

Yılbaşı Takvimleri ile Yeni Yıla Merhaba Deyin!

En güzel anıları yaşarken hissettiğimi duyguları, üzerinden zaman geçtikten sonra bile aynı hislerle yaşayabilsek ne kadar güzel olurdu değil mi? Bunu yapmanın birkaç güzel yolu var. Bunlardan biri fotoğraf albümleri ise diğeri de en güzel fotoğraflar ile süslenmiş sevimli takvimler olmalı. En sevimli, en hoş görsellerle bezeli bu takvimler ile her yeni güne gülümseyerek başlayın. Yeni bir yıl da yaklaşırken en güzel yılbaşı takvimleri hazırlamak için zamanlama da mükemmel!

yılbaşı takvimleri

Zamanı yavaşlatmak mümkün değil, hızla akıp geçiyor. Geçen günleri durdurmak evet mümkün değil ama anıları aynı tazeliği ile saklamak mümkün. Her baktığımızda aynı hisleri bizlere geçiren bu fotoğraflı takvimler ile mutluluğunuz daim olacak.

El yapımı yılbaşı hediyesi hazırlamak ve sadece istediğiniz görsellerle süslenmiş bir takvim hazırlamak çok keyif alacağınız bir süreç olacak. Sizin için özel olarak hazırlanmış, kolayca düzenleme yapabileceğiniz online tasarım panelimiz yardımı ile tek tuşla işleminizi tamamlayabileceksiniz. Farklı konseptlere sahip takvimler tasarlamanız mümkün. Sevdiğiniz insanla en güzel zamanlarınızı seçerek oluşturabileceğiniz “Aşk Bizim İşimiz” takvimi ile aşk dolu bir tasarım oluşturabileceksiniz. Her gün sevdiğiniz insanı karşınızda görmekten keyifli ne olabilir ki? Ya da yeni kavuştuğunuz bebeğinizin en güzel fotoğraflarını yükleyebileceğiniz “Bebeğimiz” masa takvimi ile onu gözünüzün önünden hiç ayırmayın.

Yılbaşı Takvimleri: Bir Doz Mutluluk

Kendinizi büyük bir hayvansever olarak tanımlıyorsanız “Cats Love” masa takvimimiz tam size göre ya da hayvansever bir başka arkadaşınıza göre oldukça güzel bir hediye olacak. Sevimli mi sevimli görsellerle süsleyebileceğiniz bu takvim, her baktığınızda sizi gülümsetmeyi başaracak.

Konsept seçiminiz ne olursa olsun, burada önemli olan kişiye özel bir hediye düzenlemiş olmanız. Anneye, babaya, arkadaşa ya da sevgiliye yılbaşı takvimi tasarla fikrini gerçekleştirmeniz için size fırsat sunan SevgiliKitabi.com ile yılbaşı hediyeleriniz şimdiden hazır. Bu konudaki arayışlarınızı şimdiden sonlandırabilirsiniz çünkü en anlamlı hediyeyi buldunuz bile!

Sevgili ya da foto takvimleri oluşturmak için dilediğiniz fotoğrafları belirleyerek takviminizi kolayca hazırlayabilir,her gününüz sevgiyle, mutlulukla ve gülümsemeyle geçirebilirsiniz. Seçiminizi yapmak  için daha fazla geç kalmayın ve siparişinizi hemen verin. Takviminizle sevdiğiniz şaşırtın ve mutlu edin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı