FOTO TAKVİMLER

En Güzel Doğum Günü Hediyesi Onun Olsun

Doğum günleri kişinin hayatındaki en önemli günlerden biridir. Senede bir kez doğum günü olan kişinin kendini özel hissetmesi ve bu duygusunu sevdikleriyle paylaşması çok özeldir. Doğum günü en özel,farklı kutlamaları da hak eder. Eğer doğum günü olan kişi sevgilinizse o zaman bu işi planlamak ve ona hiç beklemediği bir sürpriz hazırlamak size düşer. Bu nedenle geç kalmadan hazırlıklara başlamanızda fayda var! Bu işin organizasyon kısmı. Bir de işin hediye kısmı var ki, sanırız en zor karar vereceğiniz kısım da burası olacak. Bu sene biraz daha farklı bir sürprize ne dersiniz. En güzel kutlama gibi en güzel doğum günü hediyesi de sizin elinizden çıksın.

en güzel doğum günü hediyesi

Muhtemelen her sene hep aynı telaşa düşüyorsunuz. “Acaba bu sene ona ne alsam?”  sorusunu kafanızda yankılanıp duruyor. Gömlek, cüzdan gibi klasik hediyelerden bıktınız. Onu farklı, şimdiye kadar hiç vermediğiniz bir sürprizle şaşırtmak istiyorsunuz. O zaman sizi hemen SevgiliKitabi.com’un “Doğum Günü Hediyesi” ya da “Sevgiliye Hediye” sayfalarına bekliyoruz. Burada birbirinden ilginç ve farklı pek çok hediye alternatifi ile karşılaşacaksınız.

En Güzel Doğum Günü Hediyesi

Sevgiliye sürpriz hediye hazırlamak isteyenlere tavsiyelerimizden biri “sevgili takvimleri”. Bu güzel takvimlerle sevdiğiniz insan yedi gün yirmi dört saat hep sizinle olacak. Sevdiğiniz insani en güzel haliyle hep karşınızda göreceksiniz. Klasik doğum günü davetiyelerinden de oldukça farklı. Özenerek hazırladığınız bu sürprizi görünce eminiz sevgiliniz çok mutlu olacak.

Gelelim bu güzel takvimi nasıl hazırlayacağınıza…Öncelikle SevgiliKitabi.com’a girerek üyelik kaydınız yapıyorsunuz. Sonrasında “Aşk Bizim İşimiz” masa takvimi sayfasına girerek ister bu takvimi düzenliyorsunuz isterseniz kendinize sıfırdan bir takvim tasarlıyorsunuz. “Düzenleme işini nasıl yapacağım?” diye sorarsanız cevabımız online tasarım panelimiz ile bu işlemi kolaylıkla tamamlayacağınız olur. Fotoğraflı takvim hazırlama işlemini yaparken hiçbir grafik ya da başka program bilgisine gerek yok. Tasarım panelimiz yardımıyla tek tuşla dilediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Sayfa şablonlarımız arasın seçim yapabilirsiniz, en güzel fotoğraflarınızı ekleyebilirsiniz ya da sevdiğiniz insanı her gün gülümsetecek komik sözlerle sayfalarınızı süsleyebilirsiniz. Nasıl bir davetiye tasarlayacağınız tamamen size kalmış.

Bu sene sevdiğiniz insana bambaşka bir hediye verin. “Aşk Bizim İşimiz” masa takvimi ile her an birbirinizi hatırlamanın keyfini yaşayın.

 

 

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı