FOTO TAKVİMLER

Sevdiklerinize Hediye İçin En Anlamlı Tercih

Takvimler zamanı ölçmemizi, gümlük veya haftalık planlar yapmamızı sağlayan en önemli eşyalarımızdır. Evinizde, ofisimiz kimi zaman arabamızda, organizasyon yapmamıza yardımcı olurlar. Hemen her gün güne takvimimize bakarak, notlar alarak başlarız. Hayatımızı bu kadar içinde olan bir eşyayı en keyifle şekliyle kullanmak çok daha güzel olur diye düşündük ve SevgiliKitabi.com olarak size, sevdiklerinize hediye olarak hazırlayabileceğiniz birbirinden güzel foto takvimler hazırladık. Bunların en güzellerinden biri de kendiniz için ya da çocuğu olan tanıdıklarınız için rahatlıkla hazırlayabileceğiniz “Pamuk Şekerim” masa takvimi…

sevdiklerinize hediye

“Pamuk Şekerim” masa takvimi çocuğunuzun en güzel fotoğrafları ile süslü bir takvim. En önemli özelliği ise kapağından son sayfasına kadar çocuklarınızın birbirinden güzel fotoğraflarını ekleyebilir, güne kocaman bir gülümseme ile başlayabilirsiniz. Hatta bu mutluluktan eşinizi de bundan mahrum bırakmamak için  ona da heme bir tane takvim hazırlayabilirsiniz.

Bu güzelliği hediye edeceğiniz kişi yakın bir arkadaşınız da olabilir. Ona, çocuğunun en güzel fotoğraflarıyla hazırladığınız bu güzel takvimi hediye ettiğinizde ne kadar mutlu olacağını düşünebiliyor musunuz? Bir anneye yılbaşı hediyesi olarak seçeceğiniz sanırız çocuğuyla ilgili bir sürpriz olmalı.

Sevdiklerinize Hediye Hazırlayın

Eğer böyle bir hediye hazırlamaya karar verdiyseniz bu takvimleri hazırlamak için ihtiyacınız olan tek şey bilgisayarınız ve size düzenlemenizde yardımcı olacak online tasarım panelimizi kullanmak. Bu paneli kullanmak için hiçbir grafik bilgisine sahip olmanıza da gerek yok. Tek tuşla kolayca düzenlemelerinizi yapabileceksiniz, keyif alarak takviminizi tamamlayabileceksiniz.

Düzenlemelerinize başlamadan yapmanız gereken takviminizde görmek istediğiniz fotoğrafları seçmek… Sonrasında düzenleme panelimizde sizin için tasarlanmış takvim sayfalarına fotoğraflarınızı eklemek. Dilerseniz fotoğraflarınızın kenarına anlamlı, keyifli sözler eklemek. Eğer sayfa tasarımınızı kendiniz yapmak istiyorsanız panelin sol tarafında bulunan tasarım objelerini kullanarak yeni bir sayfa oluşturabilirsiniz.Sevdiklerinize böylesine güzel bir hediye hazırlamak iste bu kadar kolay!

Yılbaşı kutlamaları da yakınlaşırken, çevrenizdeki sevdiklerinize hediye verebilir, onları bir sene boyunca yüzlerinde kocaman bir gülümseme ile güne başlamalarını sağlayabilirsiniz. En anlamlı yılbaşı hediyesi için SevgiliKitabi.com’a girebilir ve oluşturmak istediğiniz takvimi hemen seçebilirsiniz. Yılbaşı kutlamalarınızı daha keyifli hale getirmek için SevgiliKitabi.com size yeter!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı