FOTO TAKVİMLER

Farklı Hediye Arayanlara Güzel Alternatif: Foto Takvimler

Zaman hızla akıp gidiyor. Günleri durmak mümkün değil. Ancak her geçen güne mutlulukla, gülümseyerek başlamak, her anı iyisiyle kötüsüyle yaşamaya çalışmak bizim elimizde. Bunun için en büyük yardımcımız ise neşeli ve eğlenceli masa takvimleri olacak. Fotoğraflarla ya da güzel görsellerle doyasıya süsleyebileceğiniz ve size özel olarak hazırlanacak bu takvimler ister kendiniz için ister sevdikleriniz için güzel bir sürpriz olacak. Sipariş verdikten kısa bir süre sonra adresinize teslim edilecek olan bu takvimler, farklı hediye arayışı içinde olanlar için de güzel bir alternatif olacak.

farklı hediye

Kapağından son sayfasına kadar özel olarak seçtiğinizi görseller ya da fotoğraflarla süsleyeceğiniz bu foto takvimler, her sayfasını çevirdiğinizde içinizi ısıtacak, sizi gülümsetecek.

Farklı Hediye Alternatifleri

Hazırlayacağınız takvime, sevdiğiniz insanlar geçirdiğiniz tatilin en mutlu ve unutulmaz anlarını ekleyebilirsiniz. Bu görsellere tarih ekleyebilir, o güne dair hissettiklerinizi, duygularınızı fotoğraf üzerine 1-2  kelime ile yazabilirsiniz. Ya da dostlarınızla çok eğlendiğiniz anlarda seçim yapabilir ve hayatınızın en keyifli zamanlarını takviminizde görebilirsiniz.

Yeni evlenenler için de böyle bir takvim hazırlamak son derece keyifli olacaktır. Düğün günü sabahı ilk saatlerinden başlayan hazırlıklarınızı anlatan fotoğrafları, gelin arabasını, düğün hazırlıklarınızın her anınında yanınızda olan arkadaşlarınızla yaşadığınız  o heyecanlı  ve mutlu zamanları, bir ömür boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz o özel anı ya da o ilk dansı,hepsini ama hepsini her gün tekrar tekrar hatırlayarak mutlu edebilirsiniz kendinizi. Ofisinizde en stresli anlarda bir nefes almak için takviminizin sayfalarını çevirmeniz yeterli!

Bu güzel takvimi arkadaşlarınıza da hazırlayarak onları mutlu edebilirsiniz. Mesela kedileri çok seven bir arkadaşınızı en çok ne mutlu eder? Tabii ki yine kedilerle ilgili bir hediye…İşte “Cats Love” foto takvimi, onları yılın her ayı gülümsetecek birbirinden güzel, birbirinden sevimli kedi görselleriyle dolu olacak. Sadece arkadaşınıza özel, onu mutlu etmek için seçtiğiniz bu hediye, hediye alternatifleri seçeneklerinin arasında en güzel alternatiflerden de biri…

Kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu etmek, yüzlerine ufacık bir gülümseme kondurmak için ne bekliyorsunuz? Unutmayın, hayatı daha mutlu ve renkli kılmanın sırrı yalnızca ufak ayrıntılarda gizli!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı