TANITIM YAZILARI

Unutulmayacak Davetiniz İçin Özel Tasarım Davetiye

Davet ve etkinlik sezonunun sonlarına doğru yaklaşırken düğün, nişan, sünnet veya özel etkinlik davetlerini tamamlamış olanlar yazın son zamanlarının keyfini süredursun, takviminde yakın zamanda gerçekleşecek bir davet olanlar heyecan içinde koşuşturmaya devam ediyor. Araya bir de davetiye arayışı giriyor. Zamanın daralması fakat hala yapacak birçok şeyin bulunması durumlarında bile “aman” diyelim, hayatınız boyunca unutulmayacak olan o özel günün keyfini bozmayın ve bunları tatlı bir telaş olarak görün.

Evlenecek çiftlerin mutlu aşk yuvalarını kuracağı, evin oğlunun sünnet olup erkekliğe adım atacağı düğün telaşına kapılan çiftler veya anne babalar her şey eksiksiz olsun ister haliyle. Bunun gereği de bahsedilen “özel gün”ün hakkını tam anlamıyla vermektir. Sonuçta her ne kadar başkahramanları farklı olsa da, düğün ritüeli bir bakıma davetliler için hazırlanır ve davetliler olmadan bir anlamı kalmaz.

1

Eş, dost ve akrabalar ile kutlanan bu mutlu günün hafızalara kazınması için uğraşlar ve koşturmacalar devam ederken sıra er ya da geç davetli listesi oluşturmaya ve davetiye seçmeye gelecek. Davetiye, düğüne dair ince bir ayrıntı olduğundan dolayı çoğu zaman çabucak hallolacak şeyler diye düşünülür fakat davetiye arayışına çıkıldığında kabaran davetli listesini de göz önüne alırsak tuzlu bir miktar ve kararsızlık ile karşı karşıya kalınır. Ayrıca davetiye örneklerine baktıkça sınırlı seçenekler nedeniyle “şu renk olsa, şu boyda olsa” gibi tepkilerin olması da muhtemel. Biz ise Sevgili Kitabı olarak tam “size özel” bir davetiye fikri hazırladık. Öyle ki ister bir evlilik kutlaması, nişan ya da nikâh olsun ister çocuğunuzun sünnet düğünü, aradığınız davetiyeye hem en kolay hem de en ekonomik biçimde sahip olacaksınız.

Sevgilikitabi.com özel tasarım davetiye sistemini kullanarak, davetiyenizi piyasa fiyatlarına göre daha uygun ve adresinize teslim olacak şekilde yaptıracaksınız. Bu kolaylığın yanı sıra piyasadaki sınırlı ve pahalı davetiye örneklerine sıkışıp kalmayacak, istediğiniz boyutta, birinci sınıf kalitede ve elbette en ilginç ve en özel davetiyeye ulaşmanız mümkün olacak.

2

Sevgilikitabi.com’un davetiye tasarım bölümünden size fikir verebilecek davetiye örneklerine göz attıktan sonra davetiyeniz tam anlamıyla siz nasıl olmasını istiyorsanız öyle olacak. Sade, nostaljik, romantik veya karikatürlü. Yaratıcılıkta sınırınızın olmadığını ve her zaman söyleyecek sözünüzün olduğunu düşünerek sizlere sunduğumuz bu imkân sayesinde davetlilerinize en özel ve en ilginç davetiyeyi ulaştıracaksınız.

Tüm bunların yanı sıra herhangi bir hobi, grup toplantısı veya iş kutlaması için vereceğiniz davetler için de mutlaka “özel” olması gereken davetiye tasarımını da konuklarınızı en çok etkileyeceğini düşündüğünüz şekilde hazırlayabilirsiniz. Hem de sınırlı sayıda olsa bile!

Farklı boyut seçenekleri, istediğiniz sayıda ve birinci kalite baskı, tasarım sırasında canlı yardım desteği ve adresinize teslim avantajlarıyla özel tasarım davetiye için en kârlı tercih Sevgili Kitabı!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı