FOTO KİTAP

Sevgiliye Anlamlı Hediye İle Tatil Bitmesin

Bütün bir sene boyunca istek ve merakla bekleriz tatil günlerimizi… Tüm yılın yorgunluğunu atabileceğimiz, bazıları için iyi bir dinlenme bazıları için ise bilinmedik yerleri keşfe çıkma zamanıdır bu günler. Keyifle, neşeyle yaşanan bu günler deşarj olmamızı sağlar ve bize uzun zaman sürecek enerji depolar. Bu güzel zamanları tüm yıl boyunca hatırlayıp kendiniz iyi hissetmek ne güzel olurdu değil mi? Hele bir de bu tatil sevgili ile yapıldıysa, tatil dönüşü her saniyesi hatırlanır yüzde kocaman bir gülümseme ile… Aynı duyguları onun da yaşadığını bilmez sizi ne kadar mutlu ederdi bir düşünsenize. O zaman hemen kolları sıvayın ve en güzel tatil kitabını sevgiliye anlamlı hediye olarak hazırlamaya başlayın. Böylece eğlence ve macera dolu günlerinizin yer aldığı neşe dolu zamanlar her daim sizinle olacak!

sevgiliye anlamlı hediye

Eğlenceyle, neşeyle geçen bu günleri aynı coşku ile hatırlamanın yolu ne? Tabii ki her anınızı sonsuza kadar saklayacak olan fotoğraflarınız. Her baktığınızda o dakika hissettiklerinizi size yeniden hatırlatacak fotoğrafları saklamanın en güzel yolu ise renkli fotoğraf albümleridir. SevgiliKitabi.com’da yer alan “Gezi-Tatil Foto Kitabı” size ve sevdiğiniz insana mutlulukların en güzelini yaşatacak! Bu kitap ile gezdiğiniz, gördüğünüz, birlikte keşfettiğiniz her yer canlılığını hep koruyacak. Sevgiliye anlamlı hediye hazırlamak isteyenler için harika bir tercih olacak.

Sevgiliye Anlamlı Hediye

Erkek sevgiliye alınabilecek hediyeler arasında en anlamlılarından biri olan bu foto kitabı hazırlamak da oldukça basit ve çok zevkli. İlk olarak yapmanız gereken onlarca tatil fotoğrafınız arasından en sevdiklerinizi, en beğendiklerinizi seçmek. Sonra sizin için hazırlanmış olan online tasarım panelimize girip hemen kitabınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Seçtiğiniz fotoğrafları, panel yardımıyla kolayca sayfalarınıza ekleyebiliyorsunuz. Sayfa tasarımı konusunda ister sizin için hazırlanmış şablon sayfaları kullanabilir ya da kendi zevkinize göre sıfırdan sayfa oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bu sayfaları fotoğraflarınızla donattıktan sonra, tatilinize dair hissettiklerinizi en güzel kelimelerle sayfalarınıza ekleyebilir, fotoğraflarınızın daha bir anlam kazanmasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken ihtiyacınız olan tek şey biraz zaman ve bolca hayal gücü…

Hayatınızın en keyifli zamanları, sizin hatırlayacağınız sevgiliye el yapımı hediye ile hayata geçsin. Hem sizin hem de sevdiğiniz kişinin ömür boyu unutamayacağı muhteşem bir albüme imza atın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı