ÇİZGİ ROMAN

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Herkesin aşk hikayesi benzersizdir, farklıdır. Hikayeniz de doğal olarak size özeldir. Tanıştığınız ilk günden bu yana iyi, kötü yaşadığınız her olay ile kendi hikayenizi oluşturur ve aşk hikayenizi kendiniz şekillendirirsiniz. Geriye dönüp baktığınızda, birlikte geçirdiğiniz tüm o günlerin ne kadar özel ve değerli olduğunu bir kere daha anlarsınız. Bazı zamanlar da hikayenizi birlikte, en canlı şekilde hatırlamak istersiniz. İşte SevgiliKitabi.com olarak bunu size en güzel şekilde sunuyoruz. Özellikle yılbaşı ve sevgililer günü de yaklaşırken bunu romantik ve keyifli bir hediye haline getirmek istemez misiniz? Sevgililere özel “Aşkımızın Destanı” çizgi roman kitabı ile aşkınızı en güzel şekilde yıllar ötesine taşıyabilir, 14 şubat sevgililer günü hediye seçiminizi en romantik tercihten yana kullanabilirsiniz.

14 şubat sevgililer günü hediye

Sevgiliye hediye hazırlamanın en özel yanlarından biri sadece ona özel, onu mutlu edecek bir şey seçmektir. “Aşkımızın Destanı” tıpkı adı gibi destansı aşkınızı en güzel şekilde anlatacak, sevgilinize en duygusal vakitleri yaşatacak. Bu çizgi romanın en büyük özelliklerinden biri kitabınızın tasarımını kendinizin hazırlaması. Sevgiliye el yapımı hediyeler arasında en özellerinden biri olacak bu seçim ile sevdiğiniz insana hayat boyu unutamayacağı bir hatıra hazırlamış olacaksınız.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediye

Çizgi romanınızı tasarlamak da son derece kolay. Öncelikle SevgiliKitabi.com’a üyelik yapmanız gerekmekte. Sonrasında “Aşkımızın Destanı” çizgi roman kitabının bulunduğu sayfaya girdikten sonra, sayfada bulunan formu doldurarak hikayenizi kolayca kişiselleştirebiliyorsunuz. Hiçbir tasarımla uğraşmanıza gerek kalmadan ufak bazı bilgileri girerek (kahramanın adı, kahramanın yaşı ve anne adı) kitabınızın kolayca oluşturabileceksiniz.

170 gr. kule kağıda, 21 cm x 29 cm boyutlarında, sert kapak ile hazırlanacak olan bu özel hediye yıllar boyu saklanacak, unutulmaz bir anı olacak. Çizgi romanınıza ait formu doldurduktan sonra kitabınız 3 iş günü içinde basıma hazırlanacak ve özel kutusunda belirttiğiniz adrese gönderimi sağlanacak.

Sevgililer günü fikirleri içinde en özel ve farklı seçimlerden biri olacak bu anlamlı hediye ile sevdiğiniz insanı en kolay şekilde şaşırtabilecek ve aynı zamanda duygulandırabileceksiniz. SevgiliKitabi.com’un sunduğu uygun ödeme  koşulları ile seçiminizi hemen yapın ve hediyenizi kolaylıkla oluşturun.

 

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı