FOTO KİTAP

Ömürlük Bir Hediye Mi İstiyorsunuz?

İnsan yaşamı beş evreden oluşur: bebeklik, çocukluk, ergenlik, yetişkinlik, yaşlılık. Peki sadece yaşamın mı evreleri var? Ya aşkın evrelerini hiç düşündünüz mü? Bu zaman dilimlerden anlamlı ve ömürlük bir hediye yapmak güzel olmaz mıydı? “Nasıl yapabilirim, nerede yapabilirim?” diye düşünmenize hiç gerek yok. Biz sizin için tüm cevapları bulduk ve ‘Aşkın Evreleri’ kitabını hazırladık.

ömürlük bir hediye

Aşkın evreleri de yaşamın evrelerine benzer. Aşk doğar, büyür, yaşlanır. Bu süreçte birbirinden güzel anılar sığdırır çerçevesine. Aşk dolu romantik anlar, üniversiteden birlikte mezun olduğunuz gün, gittiğiniz ilk tatil, ilk seni seviyorum dediğiniz an, ilişki evrenizdeki ufak değişimler. Aşkınız nasıl bir evreden geçmiş? Zaman içinde neler yaşanmış? Sizin fotoğraflarınızdan oluşan, sizin kaleminizden dökülen sözleri kitaplaştırıp, sevgilinize hoş bir sürpriz yapmaya ne dersiniz?

Ömürlük Bir Hediye Mi İstiyorsanız?

İlk tanıştığınız günden başlayarak bugüne aşkınız, aşkın evrelerinden geçerken yaşadıklarınızı anlatabileceğiniz, tüm güzel kareleri paylaşabileceğiniz, sizin dilinizden, sizin gözünüzden güzel bir hikaye hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz sizler için hazırladığımız aşkın evreleri kitabını doğrudan satın alarak sevgilinize armağan edebilirsiniz.

Bir ömür anılarınızı taze tutacak, çocuklarınızla, sevdiklerinizle paylaşıp, her anıyı tekrar tekrar yaşayacağınız, harika bir hikayeye sahip olacaksanız. Üstelik hazırlamak çok kolay! SevgiliKitabi.com adresine girip “Aşkın Evreleri” ürününü seçiyorsunuz. Sonrasında yine sayfada bulunan “KİTABI DÜZENLE” butonuna basarak hangi boyutta bir kitap oluşturmak istediğinize karar veriyorsunuz. Bu bölümü de geçtikten sonra “ŞİMDİ TASARLA” linkine tıklayarak online panelimize ulaşıyorsunuz. Ve başlıyorsunuz sizin aşkınızın evrelerini anlatmaya…

En romantik hediye hazırlamak hem kolay hem çok eğlenceli. Kullanımınıza sunulmuş pek çok hazır şablon arasından seçim yaparak sayfanızı tasarlayabiliyorsunuz. Ya da tamamen kendinize özel bir tasarımı sıfırdan başlayarak hazırlayabiliyorsunuz. “FOTOĞRAF EKLE” butonuyla istediğiniz görseli kitabınıza ekleyebiliyor “YAZI EKLE” ya da “ÖZLÜ SÖZLER” kısmından sayfalarınıza istediğiniz metinleri kolayca yerleştirebiliyorsunuz. Tasarımınız tamamlandıktan sonra da siparişinizi kolaylıkla verebiliyorsunuz. Tüm bunların sonucunda tamamen size özel, size ait ömürlük bir hediye sunuyorsunuz. Üstelik düzenlemeye başladığınız kitabınızı kaydedip daha sonra yeniden düzenlemeye devam edebiliyorsunuz.

Hadi ne duruyorsunuz? Sevdiğinize aşkınızın bebekliğinden, yaşlılığına tüm anılarını saklayabileceği bir  foto-kitap armağan edin. Satın almak için ürünü hemen sepetinize ekleyin.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı