SEVGİLİYE HEDİYE

Sevgilime Ne Alsam Derdine Son!

Sevgilime ne alsam diye düşünmeden önce hayatımızın biriciği ve en özeli olan sevgilimize hediye almanın maddi değeri bir yana manevi değeri çok yüksek olduğunu bilmeliyiz. Öyle ki sevgiliye alınan hediye aynı zamanda aşkın temsilcisi haline gelir. Hediyeyi gördükçe ve ona baktıkça sevgiliyle geçirilen güzel zamanlar anımsanır ve sevgili, adeta o hediyede vücut bulur. Bu sebeple hediye alma inceliğinde bulunmak -özellikle de özel günler harici içten gelen zamanlarda- oldukça önemlidir. Bu yüzden sevgilime ne alsam diye düşünmeye başlasanız iyi olur. Çünkü aşağıdaki satırlar bu soruyu bir dert olmaktan çıkaracak çözümler içeriyor (:

Kendimize sevgilime ne alsam diye soruyor olabiliriz ama gelgelelim hediye almak daha doğrusu hediye seçmek basit bir iş değildir. Çünkü çok fazla hediye seçeneği vardır ve bu doğrultuda bir kararsızlık ortaya çıkar. Sevgilime ne alsam sorusunun yanıtı da hediyelik eşya cinsinden klasik şeyler olamaz. Çünkü klişe hediyeler yaratıcılıktan yoksundur. Fakat söz konusu ilginç hediyeler ve el yapımı hediyeler gibi orijinal şeyler söz konusu olduğunda sevgilime ne alsam sorusu cevaplanır. Bu aşamada karşınıza bazı seçenekler çıkması muhtemel. Bu seçenekler içinden en iyisi olan Sevgili Kitabı ise aşkınıza tazelik katacak cinsten özellikler taşıyor.

Hediyenin anlamının maddi değil manevi olduğundan yukarıda bahsetmiştik. Sevgilime ne alsam derdini bitirirken bu ikisini birleştirmeye ne dersiniz? Sevgilikitabi.com’dan aşkınızın kitabını yazdığınız takdirde hem göze hoş gelen, şık, eğlenceli ve göz önünde duran bir hediyeyi hem de sizin zihninizden çıktığı için manevi değere sahip bir hediyeyi sevgilinize armağan edebilirsiniz. Hediyenizin bir diğer özelliği de el yapımı hediyeler cinsinden olması. Çünkü hediyenizin içeriğini siz belirliyor ve siz tasarlıyorsunuz.

Sizleri, sevgilime ne alsam diye düşünmenin dipsiz kuyusundan kurtaran Sevgili Kitabı, siz aşkınızın kitabını yazarken size yardımcı olmayı da içeren bir hizmet sunuyor. Nitekim herkes teknolojiden anlayıp tasarım yapacak diye bir şey yok –her ne kadar sistemimiz çok basit olsa da- tasarımınızı yaparken canlı yardım desteğini kullanarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Nitekim artık sevgilime ne alsam değil sevgilime ne hazırlasam diye düşünüyorsunuz.

Hediyelik eşya standartından vazgeçip de ilginç hediyeler aramaya başladınız mı bunun size pahalıya patlayacağını düşünüyor olabilirsiniz. Fakat Sevgili Kitabı uygun fiyatlarının yanında adresinize teslim ve kapıda ödeme imkânıyla cebinizi de rahatlatacak fırsatlarıyla birlikte sizlere en güzel hediyeyi vaat ediyor.

Gelelim işin en önemli noktalarından biri olan tasarıma… Aşkınızın kitabını tasarlarken sizlere standart ve büyük olmak üzere iki ebat seçeneği sunuyoruz. Nitekim aşkınız için birçok şey yazmanız gerekebilir. Hele ki sevgilime ne alsam derdinden kurtulduktan sonra daha da bir şevk kazanabilirsiniz… Bunun yanında kitabınıza sevgilinizle birlikte olduğunuz en güzel fotoğrafları ekleyebilir, hediyenizi güzel sözlerle donatabilirsiniz. Aynı zamanda aşkınızın kitabını tıpkı sizin gibi sempatik hale getirecek, ilginç hediyeler yaratmanızı sağlayacak karikatür karakterleri de mevcut.

Tüm bunlardan sonra sevgilime ne alsam sorusu Sevgili Kitabı olarak yanıtlanmıştır. Hadi öyleyse tasarıma, el yapımı hediyeler yaratmaya!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı