SEVGİLİYE HEDİYE

Gerçek Aşka Uzanan Romantik Bir Yolculuk: Medianeras

Birbirini seven iki kişinin doğru aşkı bulduğuna inanması içinde yalnızlığı, hayal kırıklığını ve en önemlisi umudu barındıran bir süreç sonunda gerçekleşir. Gerçek aşkı bulma süreci içerisinde yaşanan zorluklar ve çekilen sıkıntılar sevdiğinizin bir bakışı, kokusu veya gülümsemesiyle unutulur gider. Bu durum hikâyenizin şimdiki zamanını oluştururken geçmiş zamanda ise derinlerinize işlemiş ve en iyi sizin hissedebileceğiniz uzun bir yolculuk var bugüne kadar uzanan…

Hayatınızdan bugüne kadar gelip geçen kişilerle yaşanan anılara dair hissedilen o eksiklik, tamamlanmamışlık ve hüznün sadece bir kişi sayesinde unutulması ve telafi edilmesi hayatın size güzel bir sürprizi olsa gerek…

Her gün sokağa çıktığınızda, günlük rutin işleriniz ile uğraşırken etrafınızda bulunan binlerce insan… Etkilendiğiniz, tanımak istediğiniz hatta aşık olduğunuz bu insanların içinde sadece bir tanesi var gerçek aşkı tadabileceğiniz. Bu şansa erişmenin zorlu yolculuğunu gerçek bir aşk hikâyesi tadında hissettiren bir film olan “Medianeras”ı partnerinizle izlemek, birbirinizin geçmişini kucaklamanın en iyi yollarından birisi olacaktır. Kendi aşk geçmişinizden parçalar bulabileceğiniz bu film aynı zamanda sevdiğiniz kişinin değerini pekiştirerek tutunduğunuz aşkın gerçekliğini size tekrar ve tekrar hissettirecek.

Kalabalık bir şehrin ufak bir alanını kaplayan ve birbirlerini sadece internet üzerinden tanıyan iki insanın, birbirlerinin yüzünü bile görmeden aynı duygusal beklentiler içinde filizlenen hayalleri ile başlıyor film. Bu hayallerin gerçeğe dönüşme yolculuğunu karakterlerin günlük yaşantısını işleyerek anlatan film, uyum sağladığınız bir partnerinizin olmasının kıymetini ve gerçek aşkın değerini, sanal ortamın gerçeğe dönüştüğü romantik bir örnekle sunuyor.

Birbirlerinin dışarıdaki varlığından habersiz iki insanın günlük hayat içerisinde yaşadıkları, hissettikleri ve uğruna mücadele ettikleri şeyler onları adım adım gerçek aşka yaklaştırırken erişecekleri mutluluktan habersiz bir şekilde kendi hayatlarına kapanıp, yalnızlığı ve hayal kırıklığını sonuna kadar yaşıyor gelecekteki partnerimiz. Yaşadıkları şeyler dolaylı yollardan birbirleriyle bir bağ kurmalarına sebep olurken neden ve sonuç ilişkisini kendi hayatınızda hissetmenize yol açarak şu soruları kendinize sormanıza neden oluyor “Medianeras”;

Gündelik mücadelelerin sıkıntısı içerisinde aklınıza sevgiliniz geldiğinde onun sizi alıp bambaşka bir dünyaya bırakması gibi bir hisse ulaşmak ve hep hayalini kurduğunuz o mutluluğa erişmek için ne çok fedakarlık yaptınız ve ne kadar beklediniz?

Bunca yaşantı içerisinde tutunduğunuz şey sadece bir hayal iken bu hayale tutunmanızı sağlayan inancın aynı zamanda ve belki de aynı yerde şimdi yanınızda olan aşkınızın da hissetmiş olabileceğini hiç düşündünüz mü?

Cevaplardan oldukça mutlu olacağınız bu soruları partnerinize sormanın en romantik yollarından biri olan bu film, doğru aşkı tatmak uğruna sevgiliniz için verdiğiniz tüm mücadeleleri onun da sizin için vermiş olduğunu ve birbirinizi doğru bir yol sonunda tamamlayarak bütüne ulaştığınızı görmenizi sağlayacak.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı