TANITIM YAZILARI

Sevgini Sevgili Kitabı’yla Göster!

Aşk, bu hayatta sahip olduğumuz en değerli şeylerden birisidir. Nitekim aşk beslediğimiz kişi de öyle. Bizim için vazgeçilmez olan, sesi ve gülüşüyle üstümüzdeki tüm kara bulutları dağıtan, aşk elçimiz için yapamayacağımız fedakârlık yoktur. Onun için uyumayız, onun için ağlarız ve gerekirse onun için yorulur, mücadele ederiz.
Aşk sözleri ile mutlu ettiğimiz, aşk mesajlarıyla gönlünü okşadığımız sevgilimize verdiğimiz değeri anlatmaya hiçbir kelime ve cümle yetmez elbette. Zaten bu yüzden değil midir gerçek aşkın gözlerle konuşabilmesi ve tutkunun aşkın içinde yer alması.
Bir aşk hikayesi yaşayan çiftler için aşkı ve sevgiyi belli etmek oldukça önemlidir çünkü aşık insan şüphe duymaya meyillidir ve güvenmek ister. Bir ilişkide iki tarafında boynuna bir borçtur sevgiliyi sevdiğine inandırmak. Bu yüzdendir ki aşk şiirleri ve güzel aşk sözleri yazılmıştır yüzyıllar boyunca ve Sevgililer Günü icat edilmiştir bunun için. Ama siz sevgililer, sevginizi belli etmek için elbette sadece Sevgililer Günü’nü beklemiyor ve içinizi kendi cümleleriniz ile dökmeyi tercih ediyorsunuz. Veya etmek istiyorsunuz (: Şanslısınız ki aşkınızı belli etmek için Sevgili Kitabı sizinle.
1
Sevgiliye hediye almak adetten değildir. Daha doğrusu hediye hiçbir şekilde alışkanlık olduğu için alınmamalı. Zaten bu sebeple klişe hediyeler oldukça yoğunlukta. Çünkü içten gelen hislerle alınan bir hediye hem orijinallik taşıyarak sevgiliye duyulan sevginin gösterilmesine en iyi şekilde aracı olur.
Hiç çalmaması gereken hediye saatinizi kapatın ve sevgilinize ne zaman içinizden gelirse bir hediye alıp aşkınızı diri tutun! Hissedilen sevgi, gösterilmediği müddetçe hiçbir anlam ifade etmez. Fakat bu gösterimi ayarında yapmak da önemlidir. Her gün ve her saat olmayacağı gibi yılda sadece bir iki kez de olmaz. O yüzden kendinize bir sorun sevgilinize en son ne zaman hediye aldınız? Cevap verdiğiniz zaman aralığı, içinizde sevgilinize hediye alma ihtiyacı uyandırıyorsa hediye vaktinin ve sevgi gösterisinin zamanı gelmiş demektir!
2
Aşkın sözlere pek fazla sığmadığını ve bir yerden sonra ifadesinin güçleştiğinden yukarıda bahsetmiştik. Peki ya sevgiliye bu sevgiyi yansıtacak en iyi hediye nedir ve nasıl olmalıdır? Bu konuda en önemli nokta beğenin ya da beğenmeyin içinizden aşkınızı yansıtan sözler olacaktır. Hiçbir şey doğallık taşıyan bu sözlerden daha iyi ifade edemez aşkı. Bunun yanında kendi beğeniniz, uğraşınız ve emeğiniz ile bezenmiş bir hediye de bu etkileyiciliği arttıracaktır. İşte Sevgili Kitabı size tam da bunu veriyor ve siz hediyenizi hazırlarken size olabildiğince yardımcı olmaktan da kaçınmıyor. Aşkınızı yansıtacak hediyeyi kurduğunuz cümleler ve eklediğiniz fotoğraflarla hazırlarken Sevgili Kitabı da size sunduğu seçenek, imkan ve hizmetlerle aşkınıza aracılık ediyor. Sonuç olarak ise hem sizin hem de sevgilinizin yüzü gülüyor. Biz de aşıkları birleştirmiş oluyoruz bir nevi (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı