TANITIM YAZILARI

Aşkınızın Kartviziti: Davetiyeler

Aşk ilişkisi sonsuzluğa kadar uzanabilecek uzun bir süreçtir. Elbette her ilişki mutlu sona ulaşamaz çünkü bu uzun yol maddi manevi birçok zorluğu içermektedir. Tartışmalar, kırgınlıklar, ayrılıp tekrar barışmalar ve daha birçok sıkıntı verici durumu uzunca bir süredir ilişkisi olan insanlar iyi bilirler. Fakat bunlarla bir şekilde başa çıkmaya ve aşka tutunmaya çalışarak mücadele ederler. Bu yolda harcanan zamanın ve yapılan fedakarlıkların karşılığını bulması ise paha biçilemez bir mutluluktur.
Süre giden bir ilişkinin iç yüzünü elbet o ilişkiyi yaşayan iki sevgili bilir. Birbirleriyle kurdukları bu apayrı bağı, arkadaşlar, dostlar ve aileler sadece gözlemleme imkânına sahiptirler. İlişkiniz hakkındaki gözlemleri de sizin birbirinize davranışınıza, alınan hediyelere ve ne kadar sorununuz olduğuyla alakalıdır. İlişkinizin farklı bir boyuta geçmesi yani evlilik kararının alınmasıyla başlayan o tatlı telaş içerisinde, çevrenizdeki insanlar düğün, nişan ve nikah beklentisiyle anmaya başlarlar ilişkinizi. Elbette bu sayılanları nerede ve nasıl yapacağınızın yanında adeta aşkınızın kartviziti olacak olan, seçimi zor bir şey daha vardır: davetiyeler.
11Düğün, nişan veya nikah hazırlıklarına nazaran ufak bir şey gibi gözükse de davetiye seçimi, evlenecek çiftin başını biraz ağrıtabilir. Öyle ki tıpkı hediyelerde olduğu gibi çok fazla seçeneğin birçok fiyat aralığında sunulması aradığınızı bulmayı güçleştirir. Sonunda ya beğendiğiniz davetiye pahalı olur ya da fiyatını uygun bulduğunuz davetiyeyi beğenmezsiniz. Bu karışıklığı içinize sinen en iyi yolla gidermek için artık bir seçeneğiniz var: sevgilikitabi.com’da özel tasarım davetiye.
Özel tasarım davetiye mi olur demeyin. Eminim ki piyasadaki hazır davetiyelerden çok daha içinize sinen bir model tasarlayacaksınızdır (elbette sitemizdeki hazır temalardan da fikir alarak). Hem de yoğun düğün masraflarıyla daralan bütçenizi rahatlatacak bir fiyata… (Zaten daha önce sevgilikitabi.com’dan aşkının kitabını yazmış sevgililer bunu iyi bilir)
22
Hem şık hem de ucuz olsun diye davetiye aramaya gittiğiniz yerlerde elinize tutuşturulan kataloglardan oldukça tuzlu davetiye örnekleri ile uğraşmak yerine Sevgili Kitabı’nda olmaya karar verdiysek müstakbel gelin veya damat, size fikir verebilecek, nostaljik, sempatik veya sade davetiye örneklerine göz gezdirebilirsiniz. Biraz da ipucu verecek olursak aşkınızla en beğendiğiniz fotoğrafınızın olduğu fotoğraflı davetiye veya orijinal bir tasarımla ilginç, farklı, komik davetiyeler hiç de fena olmazdı! (:
Düğün davetiyesi düşünen müstakbel çiftlerimizi davetiyelerini tasarlamaya karar vermiş bir şekilde bıraktığımızı ümit ederek sünnet, organizasyon veya çeşitli davetlere yönelik özel davetiye hazırlamak isteyenler için de bolca seçenek olduğunu belirtelim. Özellikle de sünnet davetiyeleri için karikatürlü bir davetiye çocuğunuzun yüzünü güldürecek ve sünnet korkusunu bir nebze aşmasını sağlayabilecek eğlenceli bir seçenek olabilir (:
Sonuç olarak, düğün, nikah, nişan, sünnet veya özel davetler için ideal olan bu yaz günlerinde davetiyeniz için sevgilikitabi.com hizmetinizde… Davetliniz ve mutluluğunuz bol olsun!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı