TANITIM YAZILARI

Sevgiliye Doğum Günü Sürprizi İçin İpuçları

Canımız, cananımız olan sevgilimizin doğum günü yaklaştığında kendi doğum günümüz yaklaşıyormuşcasına (belki daha fazla) bir heyecan içine gireriz. Bu heyecanın nedeni elbette sevgiliye doğum günü sürprizi yapmak için alınması gereken hediye ve yapılması gereken kutlama programıdır. Kulağa çok masraflı ve detaylı gibi gelse de sevgiliye doğum günü sürprizi yapmak ve onu bu günde çok mutlu etmek oldukça basit şeylere dayanıyor.

Sevgiliniz hiç doğmamış olsaydı, nasıl, nerede ve kimle olurdunuz diye merak etmişsinizdir mutlaka ve kendinize verdiğiniz yanıt da “iyi ki var” olmuştur. Bu düşünce sevgiliye doğum günü sürprizi için güzel bir teşvik ve cesaret unsudur. Peki sevgiliye doğum günü kutlaması planında neler olmalı ve hediyesi nasıl olmalıdır?

Sevgilinizin doğum günü için yapmanız gereken hazırlıklardan ilki onun yakın arkadaşlarıyla irtibata geçip bir kutlama ayarlamak. Biliyoruz, sevgilinizi başkalarıyla paylaşmak ve kalabalıkta olmak istemiyorsunuz ama yalnız kalacağınız dakikaları kutlamanın sonlarına bırakın. Gerek mekan gerekse de sevgilinizin mekana gelişi açısından sevgiliye doğum günü sürprizi niteliği sağlamalısınız. Bunu da mekan seçimini yaparken ikinizin sürekli gittiği yerler değil de yeni ve güzel bir yer olmasına dikkat ederek yapabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü kutlamasının bu kısmı size biraz pahalıya patlayabilir ancak Sevgili Kitabı’ndan yaş günü hediyeleri seçerek masrafları asgariye indirmiş olacaksınız (:

Sevgiliye doğum günü sürprizi yaparken en kilit unsurlardan birisi de ona aldığınız hediye elbette. Bu sebeple tıpkı mekan seçiminde dikkat etmeniz gereken farklılık unsurunda olduğu gibi hediye seçiminde de hediyenin orijinal ve farklı bir şeyler olmasına dikkat edilmeli. Bunun için ise Sevgili Kitabı’nda yani doğru adrestesiniz.

Bin bir çeşit yaş günü hediyeleri arasından duygusal, romantik ama sıkıcı ve klasik olmayan bir hediye seçmek zor iş ama bunun için artık fazla uğraşmanıza ve bir sürü para bayılmanıza hiç gerek yok. Çünkü Sevgili Kitabı hem ekonomik hem de en güzel hediyeyi sevgiliye doğum günü sürprizi olarak sunmanızı sağlayacak.

Sevgili Kitabı’nda sevgiliye doğum günü sürprizi hazırlarken sevgiliye alınacak bir hediyede olması gereken her şeyi bulacaksınız. Romantikse romantik, eğlenceliyse eğlenceli, duygusalsa duygusal… Her şeyin en güzelini hak eden sevgilinize en güzel sözlerin, en eğlenceli karikatürlerin ve en romantik fotoğraflarınızın oluşturduğu bir kitap hediye ederek sevgiliye doğum günü sürprizi konusunda çığır açabilirsiniz. Üstelik bunu yaparken ne çok fazla zahmete gireceksiniz ne de çok fazla para ödeyeceksiniz. Yani bir bakıma hem en kolay hem de en etkileyici bir biçimde sevgiliye doğum günü sürprizi yapacaksınız.

İlişkilerinin en güzel ve özel dönemlerini yaşayan yani evlilik çağında olan sevgilileri de unutmadık. Eşime doğum günü hediyesi arıyorum diyen çiftler için de ilişkilerindeki eski heyecanı tekrardan tattırabilecek kitaplar hizmetinizde.

Konu aşk, hedef ise hediye olunca en iyi seçenek olan Sevgili Kitabı, sevgiliye doğum günü sürprizi için de aşka hizmete devam ediyor (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı