TANITIM YAZILARI

En Güzel Hediyeler Sevgili Kitabı’nda!

İnsanların birbirlerine hediye vermesi, birbirlerini sevdiklerinin ve birbirlerine değer verdiklerinin bir göstergesidir. Hiçbir insan yoktur ki değer verdiği bir insanın ona hediye almasından veya ona hediye almaktan hoşlanmasın.

Karşılıklı sevginin ve değerin bir ispatı olan hediyeler içerisinden en güzel hediyeler seçmek veya onu yaratmak ise apayrı bir iştir. Çünkü tüm hediyeler içinde en güzel hediyeler seçmek ve onu armağan etmek isteği karşı tarafa duyulan “fazlaca” bir sevginin göstergesidir. Bu noktada hediyeler alma eylemi sıradanlıktan uzaklaşır ve çok özel bir boyut kazanır. En güzel hediyeler vermek iyidir, hoştur ama buna ulaşmak her güzel şey gibi zordur. Özellikle de akla bir sürü hediye fikirleri gelirken…

Dükkanlarda, mağazalarda satılan o kadar çok şey var ki… İnsan, bırakın başkasına hediye seçmeyi kendine bir şey alırken bile seçenekler içinde kayboluyor. Hal böyle olunca en güzel hediyelere ulaşmak zorlaşıyor. Çünkü hangisinin “en güzel” olduğuna bir türlü karar verilemiyor. Parfümler, kıyafetler, hediyelik eşyalar ve daha bir sürü hediye fikirleri akla geliyor ve “çok klasik” ya da “daha önce almıştım” damgasını yiyor ve fikirden vazgeçiliyor. İşte ilginç hediyeler diye aranmaya da bu noktada başlanıyor. Diğer tüm hediye fikirlerinden farklı, sıra dışı ve alışılmadık bir fikirle en güzel hediyeler yaratmak isteği ise Sevgili Kitabı’nda hayat buluyor.

Sevgili Kitabı’nda sayfalara düşen cümleler ve fotoğraflarla hayat bulan en güzel hediyeler, en özeliniz olan sevgilinize, yıllara taş çıkardığınız dostunuza veya canınız, en yakınınız olan ailenizden birine armağan etmeniz için sizleri bekliyor. Öyle ki Sevgili Kitabı’nda hazırlayacağınız armağanlar hem ilginç hediyeler hem de el yapımı hediyeler kategorisine giriyor. Nasıl sorusunun cevabı ise biraz sizin yaratıcılığınızdan geçmekle birlikte büyük oranda Sevgili Kitabı’nın üstün hizmetinde yatıyor. Yani işin çoğunu biz yapıyoruz ve siz en kolay şekilde en güzel hediyelere ulaşıyorsunuz! (:

En güzel hediyeler konusunda biraz ipucu vermek gerekirse, ilk olarak hazırlayacağınız kitap, kaliteli ve çeşitli boylardaki kapağıyla, baskı kalitesiyle bildiğiniz kitap. Tek farkı Sevgili Kitabı’na yazmak çok kolay. Diğer bir özellik ise bu kitabı internet üzerinden yazabiliyor, ona şekil ve renk verebiliyor, en eğlenceli karikatürlerle sempatik kılabiliyorsunuz. Bu sayede kitaplarınız, el yapımı hediyeler oluyor ve sevdiklerinize armağan edilmeyi bekliyor. Bunların yanında Sevgili Kitabı’nın ucuz olması ve kapıda ödeme imkanıyla adresinize teslim edilmesi de cabası… Sevgili Kitabı’nı bir kez denedikten sonra en güzel hediyeler diye düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk isim olacak ve emin olun sevdiklerinize tekrar tekrar böyle bir hediye hazırlamak isteyeceksiniz (:

Aşkınız, aileniz ve arkadaşlarınız için en güzel hediyeler barındıran Sevgili Kitabı, siz sevdiklerinizi mutlu edin diye sevgi için ve sevgiyle çalışmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı