TANITIM YAZILARI

Doğum Günü Hediyelerinde Fark Yaratmak

Sevdiğimiz kişilere hediye aldığımız özel günlerin başında doğum günü geliyor. Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerin yanında doğum gününün çok daha kişisel bir anlamı vardır. Herhangi bir temaya bağlı kalmaksızın sevdiğiniz kişinin en önemli gününü yani dünyaya geldiği günü kutlarız. Bu günün anlam ve önemini arkadaşımıza, dostumuza, sevgilimize veya ailemizden birine karşı hissettiğimiz duygu ve düşünceler oluşturur. Doğum günü için hediye seçimine de bu bakımdan dikkat edilmeli ve klişelerden uzak durulmalıdır. Özellikle de parfüm, kıyafet ve aksesuar eşyası gibi kişinin kendi kendine karşılayabildiği ve özel bir anlamı olmayan şeyleri almaktan!

Sevdiğimiz kişinin doğum günü geldiğinde ‘iyi ki doğdun’, ‘mutlu yıllar’ gibi öylesine atılmış doğum günü mesajları ne kadar itici geliyorsa alınacak klasik hediyeler de bir o kadar iticidir. Özellikle de bu kişi sevgiliniz veya yakın dostunuz ise!

Geldi geçti doğum günü hediyelerini bulmak kolaydır, kolay elde edilen şeylerinde anlamı kıttır. Sevgilimin, dostumun, arkadaşımın doğum günü için ilginç hediyeler düşünüyorum diyorsanız doğru yerdesiniz ve doğru satırları okuyorsunuz!

LS006996

Bir doğum günü hediyesinde olmazsa olmazlardan bahsetmek gerekirse hediyenin orijinal olması gerekliliğinin yanında içinizden gelen doğum günü mesajları ve doğum günü sözlerini içermesi, kişiye özel hediyeler niteliğini taşıması ve hediyenin gerçek niteliği olan şaşırtıcılığın bulunmasıdır. Özellikle de sevgiliye hediye düşünüyorsanız bunları sakın göz ardı etmeyin!

Bir doğum günü kutlamasında sevdiğiniz kişinin arkadaşlarıyla birlikte toplandığınızı düşünün. Hediye faslına geçildiğinde hediyeler tek tek sunulurken sıra sizin hediyenize geldiğinde doğum günü olan kişinin yanında diğer kişilerin de dikkatini çekmeli ve hediyenizle onları kıskandırmalısınız. Bunun sonucunda en iyi hediyeyi ben verdim diye düşünmek sevdiğiniz kişinin doğum gününe karşı olan sorumluluğunuzu başarıyla atlatmanızı sağlayacaktır. Ayrıca sevgilinizin doğum günü kutlamasında benzer bir durumla karşılaştığınızda sizin ne hediye aldığınız çok daha fazla önem kazanır. Gerek sevgilinizin arkadaşları gerekse sizin arkadaşlarınız ne gibi bir hediye aldığınızı merak eder. Bir anlamda sevgi gösterisi niteliğine dönüşen bu hediye seremonisinin üstesinden başarıyla gelmek sizin elinizde! Tek yapmanız gereken yaratıcılığınızı konuşturmak!

Ortada hiçbir düşünce ve fikir yokken yaratıcı olmak oldukça zor olabilir. Bunun için sizi fazla uğraştırmadan yaratıcı bir hediye hazırlamanızı sağlayacak olan Sevgili Kitabi burada (: Hediyenizi hazırlarken keyif alacağınız, sevdiğiniz kişinin doğum günü için size özel anlamı yükleyebileceğiniz, farklı, orijinal bir hediye fırsatı sizleri bekliyor. Bu tür bir hediyeyle klişelerden sıyrılıp doğum günü hediyelerinde fark yaratabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sevdiğiniz kişinin sizin için ne anlam ifade ettiğini düşünmek ki bu çok zor olmayacaktır (:

Unutmayalım ki doğum günü hediyeleri farklıdır ve kişisel bir anlam taşır. Siz ne gibi bir anlam vermek istiyorsanız oraya gider. Bu bakımdan doğum günü hediyeleri için ideal olan Sevgili Kitabı’nı gözden kaçırmayın! (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı