TANITIM YAZILARI

Sevgililer Günü Deyince

Yeni yıla girdik. Artık 2014 yılındayız.  O muhteşem güne sayılı günler kaldı. Sayılı günler nasılsa çabuk geçer. Evet, Siz ne demek istediğimi anladınız. 14 Şubat Sevgililer Günü’nden bahsediyorum. İçimizi kıpır kıpır eden, o gün daha mutlu olduğumuz, içimizi daha çok aşkın, sevdanın, tutkunun kapladığı özel günler.

1

Peki Sizin için 14 Şubat ne ifade ediyor? İlk aklınıza gelen, sevgiler gününden bahsedildiğinde nedir?

Gelin dilerseniz bu özel gün denilince aklımıza nelerin geldiğini, hep birlikte sıralayalım.

  •         Muhteşem, baş başa son derece romantik bir aşk yemeği değil mi? Ee ne de olsa erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diyenlerin sözünün gerçekliğinden yola çıkarak, ister kadın olsun, ister erkek, romantizmin doruklarında midemizi afiyetle doyurmak. Hem de diğer günlerden farklı ve sıra dışı olacak, o günü asla unutmayacağınız biçimde.
  •        14 Şubat sevgiler günü, sevgiliye hediye demek biraz da. Özel hediyeler.

14 Şubat hediyeleri ayrı bir önem taşır. Bazen bu bir hediye sepetidir, bazen çok özel bir aşk mesajı 14 Şubat’larda sevgiliye özel hediyeler almak her iki taraf içinde kaçınılmazdır ve günler öncesinden araştırmalar, AVM gezmeler başlar. Sıkıntılı ama bir o kadar da keyifli günlerdir. Özelikle de aldığınız hediye sevgiliniz tarafından beğenildiğinde keyfinize diyecek yoktur. İster bir sevgililer günü kitabı hazırlatın, içinde ilk çıktığınız günden itibaren yaşadıklarınız, paylaşımlarınız geçsin, ister bir pasta yaptırın, isterseniz de bir özel tasarım bir yüzük. Uyarınıza nasıl gelirse.

  •          Sevgililer günü demek biraz da sevgililer günü sürprizleri demektir. Bu sürpriz, Siz ile onun arasında özel bir şey olduğundan, ilginç bir sürpriz yapmak,    tamamen zekanıza, onu ne kadar tanıdığınıza kalmış bir şeydir. Onu şaşırtacak, sevindirecek sürpriz tamamen inisiyatifinizdedir. Karar sizin.
  •      Sevgililer günü deyince, 14 Şubat sevgililer günü şiirlerini, ne hediye yapılırsa yapılsın, sevgiler günü mesajını atlamak kesinlikle mümkün değildir.  İster “ Seviyorum Seni ekmeğe tuza, banıp yer gibi” deyin, ister “ Ben Sende tutuklu kaldım” Eğer bu konuda kendinizi beceriksiz hissediyorsanız, internetten pekâlâ yararlanmanız mümkün. Ama o gün, yani 14 Şubat sevgililer gününe, SMS mesajı ile güne başlayabilirsiniz. Telefonu ilk açtığında o mesajı görebilir sevgiliniz.
  •       Sevgililer günü, sevgililer günü filmi olmadan olabilir mi? diyebilirsiniz.

14 Şubat’larda mutlaka en az bir  sevgililer günü filmi sinemalarda gösterime girse de,   Siz, sevgiliniz ile evde baş başa film izlemek isterseniz, alternatif, size uyan, yeni yada eski tarihli bir film bulabilirsiniz. İster yerli, ister yabancı, ister daha basit, ister sanatsal şölen olan filmler bulmanız mümkün.

  •         Sevgililer günü deyince, ister bir kırmızı gül, ister bir demet papatya, isterseniz kır çiçeği ama çiçeksiz olmaz değil mi?  Sevginin, aşkının sembolü olan çiçekler. İster bu çiçeklerden biri, isterseniz sevgilinizin çok sevdiği bir çiçek.
  •        Sevgiler günü resimleri de aklınıza geliyor değil mi? İçinde birlikte çekildiğiniz fotoğraflardan oluşan bir albüm

Sevgililer günü deyince akla gelen alternatifler çoğaltılabilir. Asıl olan, sizin sevginize yaraşan, en size yakışan, alternatifi bulmak ve yaşadığınız anın tadını çıkarmak. Herkese güzel sevgiler günü dileklerimizle.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı