TANITIM YAZILARI

Sevgilinize Adadığınız Aşk Hikayeniz Nedir?

Aşk hikayelerine filmlerde, müziklerde ve kitaplarda sıklıkla rastlıyoruz. Zengin kız ve fakir oğlan hikayesinin dışında kalanların çoğunluğu oldukça orijinal aşk hikayeleri olarak karşımıza çıkıyor. Bu hikayelerin hepsinin birbirine benzediği ve aynı şeyi tekrar ettiği düşüncesi gözden kaçırılan birkaç unsurdan dolayı oluyor. İlk olarak sevmek ve sevilmek dünyanın her yerinde aynıdır. Aynı saflıkta aynı güzellikte ve sadeliktedir. Aşkı hikaye yapan ise aşk uğruna yapılan fedakarlıklar, çekilen özlemler ve gerçekleştirilen mücadelelerdir. Aşk hikayelerini birbirinden farklı kılan nokta da burasıdır.

Hepimiz biliriz ki aşk kolay gelmez fakat çok kolay uçup gidebilir. Yani elde etmesi oldukça zor olan aşkı elde tutmak, tutabilmek oldukça önemlidir. Geçmişte kaybettiğiniz aşklara baktığınızda hep bir eksik veya bir fazla buluruz ya kendimizde ya da sevmiş olduğumuz kişide. Bu eksik ve fazlalıklardır bizlerin geçmişteki aşk hikayelerini yaratan.

8-Sevgilinize Adadığınız Aşk Hikayeniz Nedir makalesi (2)

Sevgililer Günü yaklaşırken geçmiş aşklara dalıp gitmek de olmaz tabi. Özellikle yalnız bir insanın yapması gereken en son şey olsa gerek. Çevresindeki insanlar sevgilisine alacağı hediyeyi düşünürken eskilere dalıp kederlenmek Sevgililer Günü’nü daha can sıkıcı bir hale getirebilir. O sebeple kendi aşk hikayenizi düşünün, çizin ve yazın. Düşündüğünüz kadar yalnız olmadığınızı göreceksiniz ve gelecekte yazacağınız aşk hikayesinde oynayacağınız role de oldukça katkısı olacaktır bunun. Kim bilir belki de henüz tanışmadığınız o özel kişi de kendisine bir hikaye yazmakla ve sizi aramakla meşguldür.

Sevgilisi yanında, hayatında ve oldukça güncel bir şekilde etrafında bulunan aşk kuşları için ise Sevgililer Günü çok daha özel bir anlam ifade ediyor tabii ki. Verilecek hediyeler, söylenecek Sevgililer Günü sözleri, izlenecek filmler, dinlenecek şarkılar almış başını giderken tatlı bir heyecan sarıyor onları. Fakat bu heyecan içinde gözden kaçırmamaları gereken şey kendi aşk hikayeleri! Bu oldukça önemli çünkü ilişkinin farkındalığını arttıran en önemli şey ilişkinin geçmişindeki her anı içe sindirip kabullenebilmek ve özelliğini hissedebilmektir. Söylediğim gibi ister geçmişte ister şu anda yaşanan bir aşk olsun hepsinin bir hikayesi vardır. İster yeni ister yıllar geçmiş olsun üstüne söylenecek, yazılacak ve çizilecek şeyler mutlaka vardır. Sevgililer Günü için en özel hediyeler ise bu hikayelerden çıkacak olan anılar olacaktır mutlaka. Bu konuda Sevgili Kitabı’nın size sunduğu fırsatı hatırlattıktan sonra aşkınızın hikayesinin neresinden tutmalısınız ona bir bakalım.

8-Sevgilinize Adadığınız Aşk Hikayeniz Nedir makalesi (3)

Öncelikle başlangıçlar önemlidir. Tanışma anınız, tanışmanıza neden olan herhangi bir olay aşk hikayenizin başlangıcını oluştururken Sevgili Kitabı’na dökmeye ve partnerinize hediye etmeye en uygun hikayelerden birisidir. Bundan sonra ise aşkınızda yaşanan dönüm noktaları cesaretle alınan güçlü kararlar ve aşkın tutkusuyla atılan romantik adımlar gelebilir. Öyle ki genellikle aşk ve sevgililer günü filmlerinin konusunu da buna benzer olaylar oluşturur. Sevgili Kitabı’na yazılabilecek aşk hikayelerinden birisi de partnerinizle en çok gitmek istediğiniz yer, bulunmak istediğiniz ortam olsa gerek. Böyle bir 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi sevgilinizin bahsi geçen yere yapılacak geziyi gerçekleştirmiş kadar mutlu hissetmesini sağlayabilir. Son olarak ise gelecekte sevgilinizle yaşamak istediğiniz ve hayallerinizi süsleyen aşk hikayesini Sevgili Kitabı’na dökebilir ve söylenecek sözlerden daha etkili bir biçimde hayallerinizi ifade edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı