DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİ

Sevgi Kitabı Tüm Anılarınızı Saklamanın En Tatlı Yolu

Sevdiğiniz insana hep aynı hediyeleri almaktan bıktınız mı? Farklı, orijinal ve sadece ona özel bir hediye arayışı içinde misiniz? Ona, ilk sayfasından son sayfasına kadar aşk dolu bir “sevgili kitabı” hediye etmeye ne dersiniz? Mutlu, çılgın, unutulmaz  tüm anlarınızı bir araya toplayarak,  onu hem şaşırtmaya hem de mutluluktan uçurmaya hazır olun! Bu sevgi kitabı bugüne dek aldığı en özel hediye olacak, buna garanti veriyoruz!

sevgi kitabıOna defalarca söylediğiniz sevgi sözcüklerini satırlara dökerek, paylaştığınız birbirinden keyifli anları sadece ikinize özel bir kitap haline getirerek, baktığı her an sizi hatırlamasını sağlayacaksınız. Beraber güldüğünüz, beraber ağladığınız zamanları unutulmaz kılacaksınız.  Üstelik yalnız sizin emeğiniz ve hayal gücünüzü yansıtan bir kitapla…

Hayalinizde oluşturduğunuz, sadece ikinize ait o dünyayı sayfalara aktarmanız da son derece keyifli ve kolay . SevgiliKitabi.com’a girerek sizin için oluşturduğumuz  pek çok hazır kişiye özel hediye bulabilirsiniz. Dilerseniz ilişkinizi en iyi yansıtacak kitabı seçerek, hemen sipariş verebilirsiniz. Kitabınız, siparişiniz sonrası hemen hazırlanmaya başlayacak ve 3 gün içinde adresinize teslim edilecek.

Sevgi Kitabı Aşkınızı Anlatsın

Ya da tamamen size özel bir kitap hazırlayabilirsiniz. Burada iş size düşüyor çünkü  sınırınız sadece hayal gücünüz. Kitabınızı rahatlıkla tasarlayabilmeniz için size özel bir panel oluşturduk. Bu panel yardımıyla  kitabınızın sayfalarını süsleyebilir, fotoğraflarınızı ekleyebilir, ona olan aşkınızı sevgi sözcükleriyle anlatabilirsiniz. Dakikalar içinde ve keyifle, kitabınızı basıma hazır hale getirebileceksiniz.

Bayan sevgiliye hediye
 olarak hazırlanabilecek bu özel kitaplar ile özel günlerde sevgilini şaşırtmak ve mutlu etmek için çok kolay. Üstelik tasarımını yapabilmek çok kolay, hiçbir ek bilgi gerektirmiyor. Yapmanız gereken sadece size sunduğumuz farklı tasarım seçeneklerinden hangilerini sayfalarınıza ekleyeceğinize karar vermek.

Sizi yansıtan bu kitapla, sevdiğiniz insana, hayat boyu kalıcı olacak ve sayfalarını çevirdikçe sevginizi hatırlatacak son derece duygusal bir hediye vermiş olacaksınız. Uygun fiyat koşulları ile sipariş verebileceğiniz bu kitaplar, hem zevkinize hem kesenize uygun bir hediye seçimi olacak. Siz siparişinizi oluşturduktan sonra kitabınız 3 iş günü içinde hazırlanacak ve baskıya verilmiş olacak. Hemen SevgiliKitabi.com’u ziyaret edin ve bu özel hediyeyi hazırlamaya başlayın!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı