DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Kendi Davetiyenizi Tasarlama İmkanını Kaçırmayın

Düğün davetiyenizin kişisel olmasını istiyorsanız; alışılmış, sıradan, klişe ve sıkıcı davetiyelerden farklı bir davetiyeniz olsun istiyorsanız işte tam da doğru yerdesiniz. Aradınız taradınız bir türlü aşkınızın ruhuna yakışan davetiye tasarımını bulamadınız. Belki de gördüğünüz ürünler size hitap etmedi veya ilişkinizin gücünü ifade etmekte yetersiz kaldı. İnternet sitemizde size bulabileceğiniz en benzersiz davetiye örneklerini sunuyoruz! Teması tamamen sizin coşkulu sevginizi ve hasretle beklediğiniz düğün sevincinizi yansıtacak; üstelik kendi davetiyenizi tasarlama imkanı ile!

kendi davetiyenizi tasarlama imkanı

En özel ve değerli anlarınızdan biri olan düğününüzün davetiyelerini SevgiliKitabi.com ile istediğiniz şekilde tasarlayabilir, dilerseniz sizin için tasarlanmış olan davetiye örneklerinden birini seçebilirsiniz.

Hayatınız boyunca hatırlayacağınız ve her zaman özel bir yeri olacak düğününüzün her aşamada kusursuz olabilmesi için gösterdiğiniz çabanın farkında olan SevgiliKitabi.com, sunduğu farklı boyutlarda, farklı içeriklere sahip birçok düğün davetiyesi örneğiyle isteklerinize yanıt verirken, kolay bir şekilde hayalinizdeki davetiyeyi tasarlayabilmeniz için de gerekli seçenekleri sunuyor.

Kendi Davetiyenizi Tasarlama İmkanı

Sevdiklerinizi, bu özel gününüze davet ederken tercih etmek istediğiniz tarza, dile uygun esprili, ciddi, sade ya da renkli pek çok seçenek içeren düğün davetiyesi çeşitlerinden arzu ettiğinizi seçerek değişik fotoğraflar ekleyebilir, davetiye üzerinde yer alacak metni düzenleyebilir, isimlerinizi yerleştirerek son aşamada davetiyenizin nasıl görüneceğini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca kategori içerisinde yer alan “Boyutlara Göre Filtrele” seçeneği ile sadece talep ettiğiniz boyutlardaki davetiye örneklerini de inceleyerek daha kolay ve hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.

Aklınızdaki, hayalinizdeki davetiyeyi kendiniz tasarlamak istediğinizde de SevgiliKitabi.com “Yeni Tasarla” seçeneği ile size boyutundan, görsellerine, yazı şeklinden, metnine kadar tamamen istediğiniz gibi bir davetiye tasarlama imkanı vererek düşlerinizdeki düğüne bir adım daha yaklaşmanızı sağlıyor.

Sunduğumuz bu şık ve esprili davetiyeler ile sevdiklerinize bugünü nasıl da sabırsızlıkla beklediğinizi en etkileyici biçimiyle ilan etmiş olacaksınız. Tüm davetliler bu harika fikir karşısında büyülenecek! Siparişinizi verdiğinizde hızlı kargo imkanı ile davetiyeniz elinizde!

Birbirinden özel ve farklı davetiye örnekleri, kendi davetiyenizi tasarlama imkanı sunan SevgiliKitabi.com’da sizi bekliyor! Aklınıza takılan herhangi bir soru olduğunda “Yardım” kısmına göz atabilir veya “Canlı Destek” ile birebir sorularınızı sorarak anında yanıt alabilirsiniz. Hayalinizdeki düğün davetiyesine ulaşmak için yapmanız gereken tek şey davetiye adedini seçerek sepetinize eklemek.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı