TANITIM YAZILARI

Doğum Günü Hediyeleri

Arkadaşımızın, dostumuzun, ailemizden birinin veya sevgilimizin en önemli günüdür doğum günü. Hayatta kaç yıl geçirmiş olursa olsun doğduğu günü anımsar insan. Nitekim yaşlı insanların “bizim doğum günümüz mü kalmış” lafını da fazla önemsememek gerekir bu sebeple.

Sevdiğimiz insanların bu özel günü bizler için de önemlidir. Hayatlarımıza girip kalbimizi kazanmış olan bu insanlarla acı tatlı birçok şey paylaşmışızdır. Kimi zaman en mutlu anlarımızdan birini paylaştığımız ilk insan olmuşlar kimi zaman ise en berbat hissettiğimiz anda kurdukları cümlelerle bize tekrar hayat vermişlerdir. Ne kadar yazarsak yazalım, ne söylersek söyleyelim, hayatımızda olan ve değer verdiğimiz bir insanın önemini tam olarak anlatamayız. İşte tam da bu nedenle doğum günü hediyeleri var!

Doğum günü hediyeleri deyince aklınız hemen itinayla seçilmiş bir hediyeye gitmesin çünkü daha öncesi de var. Gecenin bir yarısı, gün dönerken o kişinin yanında olamasak bile teknoloji sayesinde ilk hediyemizi verebiliriz. Sevdiğimiz kişiye ilk doğum günü mesajını atmak bence oldukça önemli. Kendimizden düşünürsek eğer, doğum günümüzde bize gelen ilk mesajın ve o mesajı atan kişinin yeri ayrıdır. Bu nedenle atik olarak ve saati takip ederek değer verdiğimiz kişinin doğum gününü ilk kutlayan kişi olmak biraz kasmaya değer bir durum. Ayrıca doğum günü mesajında yazacaklarımızı önceden hazırlamakta ve saat 12’yi geçince yollamakta da fayda var (:

Böylelikle sevdiğimiz kişiye manevi önem taşıyan ilk hediyemizi vermiş olduk. Gelelim muhtemelen bir doğum günü kutlamasında vereceğimiz diğer hediyeye.

Doğum günü hediyeleri diğer özel gün hediyeleriyle karşılaştırıldığında çok daha karmadır ve hediye alınan kişinin hayatımızdaki niteliğine göre de pek değişmez. Yani hediye aldığımız kişi sevgilimiz de olsa dostumuz veya arkadaşımız da olsa bir kıyafet, kitap veya dekorasyon eşyası alınabilir. Bu durum, bahsi geçen hediyeleri diğer özel günlere nazaran doğum günlerinde çok daha klişe ve basit hale getiriyor. Sevgili Kitabı’nın sizlere özel doğum günü hediyeleri sunması da tam bu yüzden (:

Sevgili Kitabı’yla, hediye alacağımız kişinin hayatımızdaki niteliğine ve ona karşı duyduğumuz hislere göre belirlenebilecek bir temayı kullanarak, bir sene boyunca o kişinin en mutlu anlarını yansıtan fotoğrafları hediyenize dahil edebilirsiniz. Ayrıca gönlünüzden geçen doğum günü mesajlarını hediyenize ekleyebilir hatta doğum günü şiirleri bile yazabilirsiniz. Laf aramızda işin çoğunu Sevgili Kitabı yaparken, hediye aldığınız kişi sizin bunun için çok uğraşıp didindiğinizi de düşünecektir (:

Sevgilime, arkadaşıma, dostuma ne hediye alacağım diye çokça düşünüp mağaza mağaza dolaşmayın. Sevgili Kitabı’nı doğum günü hediyeleri için kullanarak değer verdiğiniz kişiyi hem şaşırtın hem de mutlu edin. Daha önce bu kadar orijinal ve kalıcı bir hediye almamış olan doğum günü çocuğuna mutlu yaşlar! (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı