FOTO KİTAP

Balayı Albümü İle Anılarınızı Ölümsüzleştirin!

Evlilik bir insanın hayatında yaşayabileceği en özel mutluluklardan biridir. Doğru insanı bulduğunuza inanıyorsanız, onunla bir ömür boyu sürecek mutluluğa adım atmak için sabırsızlanırsınız. Nişan telaşı, düğün telaşı derken o özel gün gelir çatar ve siz hayatınızın o en özel yeminini edersiniz. Bundan sonra yaşanacak tüm günler hayatınızın en güzel zamanları olacak ve bir ömür boyu hatırlanacak anılarla dolu olacak. Üzerinden on sene de, yirmi sene de geçse hep aynı hislerle anımsanacak ve sizi o günlere götürüp, yüzünüze kocaman bir gülümseme yerleşmesine neden olacak. Çünkü balayı zamanı yeni evler çiftler için en özel ve unutulmayacak zaman dilimlerinden biridir. Siz de bu hatıralarınızı hiç unutmamak, hep aynı canlılıkla hatırlamak isterseniz kendinize bir balayı albümü hazırlayabilir,  ‘Balayı Hatırası Foto Kitabı’ ile anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

balayı albümü

Balayı, her çiftin en özel seyahatidir. Hem düğün stresini üzerinden atmak, hem de sevdiğinizle baş başa vakit geçirmek için çıktığınız bu özel seyahati herkes gibi fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istersiniz. Nereye gittiniz, ne yaptınız, nasıl zaman geçirdiniz… Tüm bu soruların yanıtını balayınızda çektirdiğiniz fotoğraflar verir. Ve böylelikle o güzel günleri hafızanıza kazımış olursunuz.

Balayı Albümü: Güzel Hatıralar Hep Sizinle

SevgiliKitabi.com, bu anılarınızı yıllar sonra bile ilk günkü heyecanıyla hatırlayabilmeniz için sizlere özel bir fırsat sunuyor. İleride hem kendiniz hem de çocuklarınıza, hatta torunlarınıza göstermek istediğiniz tüm balayı fotoğraflarınızı, tozlu albümler arasında aramanıza gerek yok. “Balayı Hatırası Foto Kitabı” ile balayı günleriniz dün yaşanmışçasına zihninizde olacak. Her an anılarınızı hatırlayabileceğiniz bir düğün albümü sahibi olacaksınız.

Unutmayın! Bilgisayarınız çökebilir, hard diskiniz yanabilir. Olamaz mı? Olabilir 🙂 Böylesine özel anılarınızı Balayı Hatırası Foto Kitabı ile ölümsüzleştirerek bu ihtimalleri saf dışı bırakmak ise oldukça basit. Tek yapmanız gereken, beğendiğiniz fotoğrafları seçmek ve dilediğiniz tasarımla hikayenizi oluşturmak. Bunun için sol panele fotoğraflarınızı yükledikten sonra istediğiniz sayfalara sürükleyip bırakmanız yeter…

Balayınızın ilk gününden, son gününe dek sizi en mutlu eden anlardan oluşacak “Balayı Hatırası Foto Kitabı” ile en güzel anlarınız bir albüm kadar yakınınızda olacak. En özel anılarınızda dolu bu foto albüm için hemen kolları sıvayın ve  SevgiliKitabi.com’un birbirinden avantajlı satın alma fırsatlarıyla sahip olmak için siparişinizi hemen verin!

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı