TANITIM YAZILARI

İlginç Hediye Seçenekleriyle İlgili İpuçları

Hepimiz hediye almayı severiz. Özellikle çocuklar bu konuda çok daha heyecan dolu. Hediye alırken neler düşünüyoruz, nelere dikkat ediyoruz, hangi uç noktalarda geziniyoruz. Bu konuda dikkat edilen başlıca birkaç unsur var. Alma nedeni, özel günse hangi özel gün olduğu (doğum günü, yılbaşı, hastane ziyareti, ev hediyesi vs.) Seçenekler o kadar fazla ki fikir mi sunuyor kafa mı karıştırıyor bilemiyoruz 🙂  Hediye seçimini ele alalım bakalım.

Öncelikle en önemli unsur cinsiyettir. Bu konuda cinsiyet olarak erkek bir bireye hediye alacak olanlara şimdiden kolay gelsin diyorum. Çünkü seçenek az ve kimse öylesine bir hediye almak istemez. Erkeğe alınabilecek hediyelere bakarsak kravat, parfüm, kol düğmesi, kazak, tişört. Tamam her biri çok güzel ama sıradan… bir bayana ilginç fotolarla süslenmiş hediyeler hazırlayabilirsiniz ama bunun bir erkeğin pek hoşuna gideceğini sanmıyorum. Bu noktada yapacak bir şeyimiz yok gibi duruyor ve aklımıza ilginç sorular takılmakla birlikte çıkmaza düşüyoruz. Halbuki erkekleri de cezp edebilecek ilginç hediyeler var ve bu konuda yardımcı olacak nice internet siteleri… öncelikle hediye alacağınız kişinin tuttuğu takım size güzel bir fikir sağlayabilir. Çünkü bu hediye (hele ki fanatikse) asla sıradan bir hediye olmayacaktır.

Burçlara göre hediye seçimleri ilginç testler aracılığıyla size yol göstermekte. Doğruluğu tartışılır ama fikir konusunda yardımcı olduğu tartışılmaz. Hediyenin yanında söylenecek ilginç sözler özellikle bayanlarda etkili olacaktır. Şimdi birkaç hediye örneğinden bahsedelim.

Nostaljik mantarlı cam bir şişe, içerisinde tertemiz deniz kumu, çakıl taşları, minareler ve çok güzel bir kağıda yazılmış sizin hakkınızda ilginç bilgilerle bezenmiş sözler…

Sevgiliyseniz ve kitap okumayı seviyorsanız ikinizin resminizin basılmış olduğu şık bir kitap ayracı ve ya aynı mantıklı yapılmış bir magnet.

Daha romantik bir hediye istiyorsanız ve biraz da keyifçiyseniz benim favorilerimden biri kişiye özel üzerine isimlerinizin işlenmiş olduğu şarap kadehleri.  Bu hediye kesinlikle sıradan değil ve kesinlikle özel bir hediyedir.

Akıllı telefonların çoğaldığı bu dönemde size özel resim veya isminizin yazılı olduğu telefon kılıf ve ya kapakları da sizin için güzel bir alternatif olacaktır.

Çocuğunuza alabileceğiniz bir ürün; bu ürün yapay bir karınca yuvası. Jelimsi bir yapısı var ve yarı saydam onlara tünel açıyorsunuz ve gerisini izliyorsunuz doğal  yaşamı gözlerinizin önünde sürdürüyorlar. Çocuklarınıza doğa sevgisini aşılamanızın güzel bir yolu.

Çocuğunuza alabileceğiniz bir diğer ilginç hediye ise bir kalıp içerisine yerleştirilmiş mini dinazor fosili kalıntısı yanında verilen ufak araç gereçlerle bu taşı kırıp dinazoru ortaya çıkartıyorsunuz. Hem çocuğunuz için keyifli hem öğretici hem de güzel bir dekor olabiliyor.

Hediye seçenekleri o kadar uçsuz bucaksız ki. Yazının başında da bahsettiğim üzere bu çokluk hediye seçimimizi kolaylaştırıyor mu, zorlaştırıyor mu bilemiyorum. Umarım hediye seçiminize bir nebze de olsa yardımcı olmuşumdur. Kolay gelsin 🙂

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı