TANITIM YAZILARI

Aşkınızın En Güzel Hatırası Aşk Kitabı

Aşka dair yaşadığınız ve yaşayacağınız çok şey var. Hem acı hem de tatlı hatıraları barından bu aşk yaşantıları zihnimize kalıcı bir biçimde işlenir. Aşka dair tecrübelerimiz de buradan kaynaklanır elbet. Fakat bazı aşk hatıraları vardır ki olumsuzluktan uzaktır ve insana sadece huzur ve mutluluk verir. Bunun kaynağı ise o kişiyle yaşanan gerçek aşktır. Hayatınızın aşk kitabı sayfalarında hep ondan bahsedilir. Peki bu kişiye dair hatıralarınızın sadece zihninizde yer etmesi yeterli midir? Elbette hayır. Elle tutulur, gözle görülür ve yıllar sonra bile etkileyiciliğini koruyacak olan bir hediye ile en güzel aşkınızı ömür boyu yaşatabilirsiniz. Aşk kitabı adını taşıyan bu hediyeyi sevgilinize armağan ettiğinizde mutluluğunuz gözlerinizden okunacak!

Adını aşktan alan Sevgili Kitabı’nda aşk kitabı tasarlamak tam olarak siz sevgililere göre bir şey. Öyle ki aşk kitabı yazarken aşkınıza dair birçok şeyi kitabınıza ekleyebilir ve hediyenizin romantik, duygusal ve hatta eğlenceli olmasını sağlayabilirsiniz. Sevgiliye hediye edilecek bir aşk kitabı sayesinde belki de ifade etmekte zorlandığınız sevgi dolu duygularınız tam yerine yani sevdiğinizin kalbine ulaşacak!

Hazır sevgililer günü yaklaşmışken aşk kitabı hediyesi fikri sizin için biçilmiş kaftan olsa gerek. Bu sayede sevgililer günü hediyeleri bakarken para ve zaman kaybından kurtulacak ve aynı zamanda sevgiliniz için en etkileyici hediyeyi hazırlamış olacaksınız.

Sevdiğinize, adını aşktan alan, sayfaları aşk kokan bir aşk kitabı hediye etmek için ise yapmanız gereken tek şey Sevgili Kitabı’ndan bir kitap tasarlamak. Bu süreçte size oldukça yardımcı olacak örneklerimiz ve canlı destek bölümümüz mevcut. İşiniz bittikten sonra ise adresinize kadar teslim edilecek hediyeyi sevgilinize kavuşturmak kalıyor geriye ki bu da işin en zevkli kısmı olsa gerek… (:

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı