TANITIM YAZILARI

Düğün Davetiyeleri ile Aşkınızı Yansıtabilirsiniz

Aşk; kelimeler ile ifade edilmesi çok zor olan, karşılıklı olarak paylaşıldığı zaman daha da büyüyen gizemli bir duygudur. İnsanın ayaklarını yerden kesebildiği gibi; kalbinin atışından ,dünyaya bakış açısına kadar insanda farklılıklar yaratabilen özelliktedir.

Bu bağlamda çiftler mutlu bir beraberlik yaşıyorlarsa, bir süre sonra hayatlarına da birlikte devam etmek isterler ve evlilik kararı alırlar. Evlilik kararı alındıktan sonra , güzel telaşlar içerisinde hazırlıklar başlar. Bu hazırlıkların en önemlilerinden bir tanesi de düğün davetiyeleridir. Özellikle yaşamış olduğumuz bu modern çağda, ilginç düğün davetiyeleri ve kişiye özel davetiyeler son derece popülerdir. Davetiye hazırlamak ise evlilik hazırlıkları arasında; başlı başına bir iş olmakla birlikte, itina gösterilmesi ve özel olarak zaman ayrılması gereken bir hazırlık aşamasıdır.

Son dönemde, çiftler davetiye tercihlerini yaparken, aşklarını ve çift olarak ortak özelliklerini yansıtmasına özellikle dikkat etmektedirler. Renkli davetiyeler, özel tasarım davetiyeler ve fotoğraflı davetiyeler ise ilginç davetiye çeşitleri arasında yerlerini alan sadece birkaç çeşittir. Hatta öyle ki günümüzde sadece nikah davetiyeleri değil, nişan davetiyeleri de talep görmektedir.

Davetiyeler hazırlanırken; sade düğün davetiyelerinin yanı sıra özel tasarım davetiyelerde tercih edilebilmektedir. Bilgisayarda kendi tasarımınız olacak şekilde davetiye oluşturabileceğiniz gibi, yoğun çalışma temposu içerisinde ve kendiniz tasarım yapamayacak durumda iseniz de; düğün davetiyesi kataloglarından seçim yapabilirsiniz. Bu kataloglarda pek çok alternatifler bulunmaktadır.

Düğün davetiyesi kataloglarında bulunan düğün davetiyesi örneklerine bakmaya başlamadan önce ; ilk yapmanız gereken şey , bu özel gününüz için nasıl bir şey düşündüğünüze karar vermeniz gerektiğidir. Modern bir düğün davetiyesi mi yoksa daha resmi bir davetiye örneği mi düşünüyorsunuz? Bu tercihinizi yaptıktan sonra, işiniz ciddi anlamda kolaylaşmış olacak. Buna ek olarak davetiyenize resim çizimi yaptırtabileceğiniz gibi, isterseniz fotoğraf da ekletebilirsiniz. Çiftlerin birlikte çektirdikleri bir fotoğrafın eklenmesi veya karikatürize bir resim çizimi son derece hoş bir görüntü oluşturmaktadır.

Tamamen kişiye özel olarak hazırlanabilen nikah ve nişan davetiyelerinde bir diğer önemli husus da; davetiyelerde kullanılan düğün davetiye sözleridir. Bu sözlerin bir yazı halinde hazırlanması, en önemlisi de ilişkinin yansıması olması ;   özel davetiyelere de birer örnek oluşturur.

Siz de bu kişiye özel olarak hazırlanan davetiyeleri tercih edebilir ve , düğün davetiyenize, özel olarak istediğiniz , aşkınızı ifade eden sözlerden oluşan bir yazı ekleyebilirsiniz. Hatta sevdiğiniz ve hayatınızı birleştireceğiniz kişi ile çekilmiş bir fotoğrafınızı veya karikatürize olarak çizilmiş bir resminizi de ekletip, çok hoş bir  fotoğraflı davetiye hazırlatabilirsiniz.

Evlendikten seneler sonra; kişiye özel olarak hazırlamış olduğunuz düğün davetiyenize tekrar dönüp baktığınızda ; siz de aşkınızın o büyülü dünyasına ilk adım attığınız o özel güne geri dönecek ve yaşadığınız o mutlu günü en ince ayrıntısına kadar yeniden hatırlayacaksınız.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı