TANITIM YAZILARI

Fotokitap ile Fotoğraftan Hediyeler Yaratın!

Günümüzde hediye alınması gereken o kadar çok gün var ki; doğum günleri, sevgililer günü ve yıldönümleri süre giden bir döngü adeta. Hediye konusunda ise karşımıza çıkan seçeneklerin ve fırsatların fazlalığı nedeniyle büyük bir kararsızlık hakim. Tabi bir de hediyenin hem güzeli hem de fiyatı uygun olanı aranıyor ister istemez. Bu arayışın sonunda ise ya hediyenin güzelliğinden ya da paradan feragat ediliyor. Ancak bu söylediklerim klişe haline gelmiş hediyeler için geçerli. Ama artık öyle bir hediye alternatifiniz var ki fotoğraftan hediyeler yaratabilir ve bu fotokitap fırsatıyla sevdiklerinize geçmişten günümüze uzanan orijinal bir hediye sunabilirsiniz.

Peki nasıl olur bu fotoğraftan hediyeler? Buna cevap vermeden önce günümüzde bir hediyenin taşıması gereken öncelikli niteliklerden bahsetmekte yarar var. Hediye,  görsellik taşımalı, elle tutulur ve kalıcı olmalı ve bir de farklılık etkisi yaratabilmeli. İşte fotoğraftan hediyeler alışılmadık güzelliğiyle tam da bunları taşıyor.

En güzel anları ölümsüzleştiren fotoğrafların başımızın üstünde yeri vardır. Nitekim hediyemizde de mutlaka yeri olmalı. Hediye alacağımız kişi kim olursa olsun fotokitap fırsatıyla ona fotoğraftan hediyeler yapmak mümkün. Düşünsenize, çocukluk hatta bebeklik fotoğraflarından başlayıp da günümüze kadar gelen fotoğrafları içeren bir fotokitap hediye ne kadar güzel olur! Ya da sevgiliyle ilişkinin başlangıcından bu yana sıralanmış onlarca fotoğraf… İşte sizi tam olduğunuz gibi yani düşünceli gösterecek bu tarz bir etkileyicilik için hediye kitap bastırmak artık çok kolay. Tabii ki adresiniz Sevgili Kitabı ise (:

Sevgili Kitabı, fotoğraftan hediyeler yaratmak için en uygun yer. Çünkü siz daha kitabınız için karar verme aşamasındayken yanınızda olmaya başlıyor ve kitabınızı teslim alana kadar da hizmetimizle yanınızda oluyoruz. Özellikle kitabınızı tasarlarken kullanabileceğiniz canlı yardım hizmeti hediye kitap bastırmak işini çok kolaylaştırıyor. Aynı zamanda fotoğraftan hediyeler yaratırken fotoğraflarınızın altına güzel sözler de ekleyebiliyor ve bu şekilde hediyenizin etkisini arttırabiliyorsunuz.

Fotokitap baskı ile fotoğraftan hediyeler yaratmanın bir başka güzelliği ise eskiden kullanılan ve şimdilerde bilgisayar hafızalarına sıkışmış olan fotoğrafları tekrar elle tutulur bir hale getirmesi ve onları kaybolma, silinme riskinden kurtarması. Bu bakımdan fotoğraftan hediyeler bir bakıma eskiyle yeniyi birleştiriyor.

Fotoğraftan hediyelerin bir diğer özelliği ise – bu kısım özellikle sevgilileri ilgilendiriyor- siz ne kadar isterseniz o kadar romantik olabilmesi! Böylelikle yaratıcılığınızı kullanarak sevgilinize hayatı boyunca unutamayacağı romantik bir hediye sunmanız mümkün oluyor. Yani baktıkça sizi hatırlaması için birebir (:

Özetle hep benzer hediyeleri almaktan sıkıldım bu sefer farklı bir şey olsun veya bu kez hediyeme kendim de bir şeyler katmak istiyorum diyorsanız fotoğraftan hediyeler tam size göre. Elbette eksiksiz memnuniyet, kalite ve uygun fiyat için Sevgili Kitabı’nı kullanmalı bu fırsatı kaçırmamalısınız.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı