TANITIM YAZILARI

Erkek Arkadaşıma Ne Alsam?

erkeğehediyeler

Bir erkeğe hediye almak her zaman sorun olmuştur. Evet, kadınlara alınabilecek o kadar çok hediye örneği varken, erkekler için bu kadar az alternatif olması birazcık can sıkıcı bir durum. Erkeğe hediyeler deyince klasik olarak akıllara hemen kravat, gömlek, parfüm gibi, hediye alacağınız erkeğin kendisinin de gidip kolaylıkla alabileceği ürünler gelir.

Erkek arkadaşınız için, bir mağazaya gidip, herkesin alabileceği bir hediyeyi almak işin biraz kolayına kaçmak gibi durmuyor mu sizce de? Eğer işin kolayına kaçmak istemiyorsanız, sevgilinize değerli olduğunu hissettirmek ve yıllarca saklayacağı, unutamayacağı ( pek tabii olarak unutmak da istemeyeceği ) bir hediye hazırlamak istiyorsanız çok doğru bir adrestesiniz. Sevgili Kitabı ekibi olarak, sizi biraz daha yaratıcı olmaya davet ediyoruz. Sevdiğiniz erkek için kendi ellerinizle bir hediye hazırlayıp, ona alışılmışın dışında bir hediye vermek istemez misiniz? Bizce istersiniz…

Sevgili Kitabı, alternatif hediyeler sunmaya devam ediyor. Bir erkeğe hediyeler ararken sıkıntıya girmeyin; gelin SevgiliKitabi.com’a, sevgiliniz için aşkınızın hikayesini yazabileceğiniz, sadece sizin fotoğraflarınızdan ve aşk dolu sözlerinizden oluşan bir kitap hazırlayın. Sevgiliniz klasik bir hediye beklerken, karşısında bu kadar manevi bir hediye görünce ne yapacağını şaşıracak ve sizi bırakmamacasına sarıp sarmalayacak.

Kitap örneklerimizden bir kaç örneğe bakmak isterseniz, aşağıdaki modellerimize göz atabilirsin

Doğum Günün Kutlu Olsun”   |    Hayat Seninle Güzel”  |  En İyi Arkadaşım Sevgilim” 

dogum-gunun-kutlu-olsun-erkege-hediyehayatseninlegüzel en-iyi-arkadasim-sevgilim

İsterseniz yukarıdaki örneklerde gördüğünüz gibi hazır kitaplarımızı kişiselleştirebilir, isterseniz de buraya tıklayarak sadece sizin tasarımınızdan oluşan, sıfırdan bir kitap hazırlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı