TANITIM YAZILARI

En Özel Düğün Davetiyeleri Sizleri Bekliyor!

Evlilik için geçtiğiniz onca çetrefilli yoldan sonra yaklaşan düğün gününüz için yaptığınız hazırlıklar tanışma, isteme, söz ve nişan derken neredeyse sona yaklaşıyor ve adım adım nikaha doğru gidiyorsunuz. Bu süreçte hem heyecanınız hem de telaşınızın artması muhtemel… Ama bu yazıyı okuyorsanız heyecanınızın tatlı bir gülümsemeye telaşınızın ise bir nebze olsun rahatlamaya dönüşecek. Çünkü Sevgili Kitabı ilginç ve şık düğün davetiyeleri ile sizlere gönlünüzdeki düğün davetiyelerini en uygun fırsatlarla birlikte sunuyor.

düğün davetiyeleri (1)

Ufak gibi gözüken ama evlenecek çiftlerin bir şekilde başını ağrıtan düğün davetiyeleri için eski yöntemlerin ömrü tükendi. Gönlünüze göre bir davetiye ararken pahalı ve klişe davetiye modelleri içerisinde yorgun argın bir biçimde sıkışıp kalmak Sevgili Kitabı’nın yeni nesil düğün davetiyeleri ile sona erdi. Çünkü yeni nesil davetiye uygun fiyatları ile şık modelleri bir araya getiriyor ve hem cebinize hem de gözünüze hitap ediyor.

Adını aşktan alan ve yıllardır sevenler için sevgililerin hizmetinde olan Sevgili Kitabı, evlenecek çiftler için de düğünleri için unutulmaz bir hatıra hazırlamaya gönüllü. Ömür boyu hatırlayacağınız düğün gününüz için düğün davetiyeleri başta fotoğraflı olmak üzere karikatürlü, sade veya romantik çeşitleriyle davetlilerinizi onurlandırmayı bekliyor. Zarfının renginden davetiyenin boyutuna kadar tamamen sizin zevkinizi yansıtacak olan bu düğün davetiyelerini tasarlarken hiç zorlanmayacak ve kolay bir tasarım işlemiyle gönlünüzdeki davetiyeye ulaşacaksınız. Tüm bunların yanında davetiyenizi teslim alırken de hiçbir zahmete katlanmanız gerekmeyecek. Çünkü davetiyeleriniz kapıda ödeme imkânıyla birlikte en kısa sürede ayağınıza kadar gelecek!

düğün davetiyeleri (2)

Hem cebinizi rahatlatacak hem de en beğendiğiniz davetiyeyi ayağınıza getirecek olan bu fırsatları öğrendikten sonra düğün davetiyeleri için başka bir yol aramak kendinizi boşuna yormak olur. O sebeple bu ideal fırsatı sakın kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı