SEVGİLİYE HEDİYE

Bayana Hediyeler

bayanahediyeler

Bir önceki yazımızda, erkeğe hediye almanın zorluklarından bahsetmiştik. Bakınız: Erkek Arkadaşıma Ne Alsam?  Şimdi ise bir bayana hediyeler almanın ne kadar zor olduğuna değineceğiz. Erkekler için ne kadar az hediyelik ürün varsa, bayanlar için de bir o kadar çok var. Siz de bu yazıyı okuduğunuza göre, kafanız bu konuda bir hayli karışmış durumda. Çünkü onun için hem tatlı, hem romantik hem de yıllarca saklayacağı bir hediye almak istiyorsunuz. Ama ne yapabileceğinize daha karar veremediniz. Telaş yapmayı bırakabilirsiniz, çünkü SevgiliKitabi.com olarak size aradığınız hediyeyi getiriyoruz.

Can alıcı kısım şimdi geliyor: Kız arkadaşınız ya da eşiniz için bir kitap yazmak ister miydiniz? “Nasıl yani?” diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Bahsettiğimiz kitap klasik bir kitap değil, bahsettiğimiz kitap bir sevgili kitabı. İçinde sadece sizin hikayenizin bulunduğu, istediğiniz gibi fotoğraflarınızla süsleyebileceğiniz, her sayfasında başka bir şekilde aşkınızı çok eğlenceli şekillerde haykırabileceğiniz kitap örneklerimizden bir kaçına hemen şimdi aşağıdan göz atabilirsiniz:

Ezber Bozan Aşk Kitabı

ezber-bozan-ask-kitabi

 

Ürün Açıklaması: Aşkını klişelerden uzak yaşayan erkekler, bu kitap sizin için hazırlandı. Saçını her değiştirdiğinde farketmediniz, her özel günü hatırlamadınız belki… Olsun onu tüm kalbinizle sevmeniz mühim olan. Sevgiliye farklı bir yoğurt yiyiş tekniğiniz olduğunu anlatmak için eşsiz bir hediye kitap.

 

 

 

Sevgili Oscarları

bayan-sevgiliye-hediye-sevgili-oscarlariÜrün Açıklaması: Bu yıl Oscar Ödülleri Töreni’nin en gözde davetlisi sizsiniz. Çünkü bütün ödülleri kazanan aşkınız olacak. Özel günleri daha da eğlenceli ve unutulmaz kılacak her şey, “SEVGİLİ OSCARLARI” sevgili kitabında yerini aldı.

 

 

 

 

 

Daha fazlası için bayana hediyeler kategorimizi buraya tıklayarak  ziyaret edebilirsiniz.

Yok ben çok gaza geldim, kendi kitabımı kendim hazırlamak istiyorum diyorsanız da buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı