SEVGİLİYE HEDİYE

Erkeğe Hediye Almanın Püf Noktaları

Sevgilisine, babasına veya arkadaşına yani hayatındaki bir erkeğe hediye almayı düşünen bir kadın bilmelidir ki erkekler farklı dünyalardan gelmiş canlılar değillerdir. Tıpkı kadınlar da olduğu gibi erkeklerde de duygusallık, hassasiyet ve hatta kırılganlıklar mevcuttur. Tek fark bunların üstünü örtmeyi ve gizli saklı bırakmayı daha iyi becerirler. Ama bir şeyin gizli olması ve görünmemesi onun olmadığı anlamına gelmez. Bu yüzden erkeğe hediye seçerken “ne alsam beğenir” mantığından kesinlikle uzak durulmalı ve alt tarafı bir erkeğe hediye alacağım diyerek işin kolayına kaçmamalı sevgili kadınlar çünkü erkek hediyeleri düşündüğünüz kadar zor değil!

Erkeklerin zevk ve beğenileri ise kadınlarınkinden farklı olabilir elbette. Hatta hayatınızdaki erkeğin hoşuna gidebilecek bir şeyi çoğu erkek bile beğenmeyebilir. İşte bu noktada erkeğe hediye alırken karşınızdaki kişinin zevklerini göz önünde tutmakta ve detaycı düşünmekte fayda var. Ama öncelikle işe biraz daha kolay yöntem ve fikirlerle başlayıp etkileyici fikirleri sonlara bırakalım…

Erkeğe hediye seçerken genel anlamda göz önüne almanız gereken şeylerden birisi onun hobileridir. Yani taraftarı olduğu futbol takımından tutun da ilgilendiği spora, dinlediği müzikten sevdiği oyunlara kadar geniş çaplı bir şeyler. Fakat bunları belirleyip de erkek hediyeleri bunlardır demek de çok klişe kaçar ve erkek de bunu mutlaka fark eder. Nitekim tuttuğu takımın forması, müzik veya oyun gibi şeyleri zaten o kişinin kendisi seve seve alıyor ve kendine hediye etmekten geri kalmıyordur. Böyle olduğu için hediyenin asıl işlevi olan farklılığa erkeğe hediye alırken de dikkat etmekte fayda var.

Tüm bu söylediklerim için tek gereken erkek hediyenizi kendiniz yaratmak! Bunun içinde yukarıda saydığımız erkeğe hediye alırken belirleyici olan hobilerini hediyeye dahil etmek gerekli. Nasıl sorusunun cevabı ise emin olun erkekleri çözmekten daha kolay. Hediye alacağınız erkeği, Sevgili Kitabı’nda karikatürize edin, en çok sevdiği şeylerle onu yansıtın, üstüne bir de onun hakkında düşündüğünüz güzellikleri ekleyin. Hediyeniz tamamdır (:

Sevgili Kitabı’nın sadece sayfaları aşk kokan ve aşırı romantizm içeren bir hediye cinsi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü Sevgili Kitabı’nda hazırlayacağınız hediyeler siz nasıl olmasını istiyorsanız öyle olur! Romantik, duygulu, komik, eğlenceli veya dost canlısı… Tüm bu özellikleri hediyenize yüklemeniz ve erkeğe ne hediye alınır diye düşünmekten kurtulmanız mümkün. Hal böyle olunca erkeğe hediye alacağınız zaman hediyenizin onu hem güldürecek, hem duygulandıracak hem de ona verdiğiniz değeri anlamasını ve ‘unutmamasını’ sağlamasının yolu da Sevgili Kitabı’ndan geçiyor.

Sevgili Kitabı’nı kullanarak klişe erkek hediyeleri almaktan kurtulmak ve erkeğe hediyede çığır açmak için yapmanız gereken tek şey bir kitap tasarlamak. Okuyunca göze çok büyük bir şeymiş gibi geldiğinin farkındayım ama Sevgili Kitabı, kitap yazma işini sizler için öyle kolaylaştırdı ki kitabınıza ekleyebileceğiniz güzel sözlerden tutun, karikatür karakterlerine kadar hepsi hazır biçimde tasarıma başlıyorsunuz ve sadece sayfaları düzenleyerek harika bir hediye yaratıyorsunuz. Hediye kitabınızı tamamladıktan sonra erkeğe hediye almak hiç bu kadar kolay olmamıştı diyeceksiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı