TANITIM YAZILARI

Aşkınızı Kişiye Özel Hediyeler İle Şaşırtabilirsiniz

Genel olarak değerlendirildiğinde; hemen hemen sevgililerin tümü aşık oldukları insanlar tarafından yapılan sürprizlerden çok hoşlanırlar. Hiç beklenmedik bir zamanda, hiç beklemedikleri bir anda kişiye özel ilginç hediyeler sunulduğu sürprizler ise aşıkları en çok mutlu eden sürprizler arasındadır. Eşinize ya da sevgilinize en son ne zaman bu tarzda bir sürpriz yapmıştınız hatırlayabiliyor musunuz?Eğer cevabınız evet değilse ve yakın bir tarihte eşinize ya da sevgilinize özel bir sürpriz hazırlamadıysanız, onları mutlu edebilmek için en kısa sürede bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Yapacağınız sürprize konu olabilecek en etkileyici şeylerden bir tanesi ;onlar için kişiye özel hediye hazırlamak olacaktır.

Eşinizi ya da sevgilinizi tanıdığınız günden bu yana, ya da ilişkinizin başladığı tarihten itibaren onun sahip olmayı en çok istediği varlıkları düşünün. Bunlar içerisinde mevcut imkanlarınız dahilinde ona sunabileceğiniz değişik hediyeler ve özel hediyeler mutlaka vardır. Zaten önemli olan, sevgilinize ya da eşinize onu ne kadar çok sevdiğinizi, ona ne kadar değer verdiğinizi gösterebilmektedir. Zaten karşılıklı olarak beslenen özel duygular ile yapacağınız en küçük bir jesti bile; karşınızdaki insanın nezdinde çok özel bir davranış olarak kabul edilecek ve onları düşündüğünüzden çok daha fazla mutlu edecektir.Amacınıza dönersek; sevgilinize ya da eşinize yapacağınız sürprize konu edeceğiniz kişiye özel hediyeyi belirledikten sonra, ona ayrı bir özellik katabilecek diğer hususlar üzerinde düşünmek gerekiyor. Her şeyden önce, kişiye özel hediyenin sürpriz değerinde olabilmesi için; gerek hediyenin sunumu, gerekse zamanlaması açısından mutlaka gizemli bir ortamın yaratılması gerekmektedir. Unutmayan ki, aşkı besleyen en önemli unsurlardan bir tanesi; gizemdir.

Örneğin, sevgiliniz ya da eşiniz için hazırlayacağınız kişiye özel hediyeyi özel olarak hazırlayacağınız bir hediye kutusu içerisine yerleştirebilirsiniz. Tercih edeceğiniz hediye kutusu ,içindeki ürünün farklı olarak algılanmasını sağlayabilirse sürpriz yapmanız açısından önemli bir katkı sağlamış olacaktır. Ancak, farklı bir algı yaratırken sunacağınız kişiye özel hediyenin çok daha üzerinde bir varlık şeklinde algılanması gibi bir hataya düşerseniz, güzel bir sürpriz yapmak isterken eşinizi ya da sevgilinizi hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. Bir diğer önemli husus ise; kişiye özel hediyenin sunulacağı zamanın belirlenmesi ile ilgili olarak, özellikle eşinizin ya da sevgilinizin sizden gelebilecek herhangi bir jesti düşünemeyeceği bir zamanı seçmeniz olacaktır. Bu şekilde bir davranış, yapacağınız sürprizin derecesini arttıracaktır. Örneğin çoğu insanın benzeri uygulamaları genel olarak hafta sonları yaptıklarını düşünürsek, hazırladığınız kişiye özel hediyeyi hafta içinde bir gün sevgilinize ya da eşinize sunmanız onda çok daha farklı bir anlam yaratacaktır.

İster evli olun, ister bir ilişki yaşayın, ilişkinizin sıcaklığının korunmasında, aşkınızı alevlendirebilecek  sürprizler ve değişik hediyelerden  kaçınmayın. Kendileri için özel  hazırlıkla yapılacak bu sürpriz ile, romantik hediyeler sunulması aşık olduğunuz kişilerin kalplerini tutuşturabilir, ilişkinize yepyeni heyecanlar katabilir. Yeter ki hazırlayacağınız sürprizi ve sunacağınız kişiye özel hediyeyi doğru seçebilmek için özenli davranın. Bu onları mutlu edebilmenizde gerçekten çok etkileyici olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı