FOTO KİTAP

Askere Gidene Ne Alınır?

Sayılı gün çabuk geçer! Herkes için belki bunu söylemek kolay olabilir ama askere sevgilisini göndermiş olanlar için o günler sadece özlem, hasret ve beklemek demektir. Gittiği günden itibaren ona olan özleminiz başlar. Ona olan sevdanız bir yana, askerdeki sevgilinizin moralini bozmak da istemezsiniz bir yandan. Bu nedenle belki de özleminizi kitaplara dökmek ve ona hiç belli etmemek en güzeli… Askere gidene ne alınır sorusunun cevabını da artık düşünmenize gerek yok! Aşkınızı, sevginizi en çok gösteren bu hediye ile uzaklardaki askerinize en büyük moral siz olacaksınız. askere gidene ne alinir

Askerdeki sevgilinizin hem yüzünü güldürecek  hem de duygu dünyalarına hitap edecek anlamlı bir hediye ne olabilir diye düşünüyorsanız artık arayışınıza bir son verebilirsiniz. Çünkü SevgiliKitabi.com’da bulabileceğiniz “O Şimdi Asker” foto kitabı onun için unutulmaz bir anı olacak. Ne zaman kendini yalnız hissetse sayfalarını çevirebilecek, size olan sevgisini tekrar tekrar hatırlayacak.

Askere Gidene Ne Alınır?

Bu güzel kitap kapağından son sayfasına kadar buram buram hasret kokacak. Tamamen kendi el emeğinizle hazırlayacağınız “O Şimdi Asker” foto kitabı işte bu yüzden diğer asker hediyeleri arasında bambaşka bir yere sahip. Sizi yansıtan, ilişkinizin en güzel, en komik ya da en duygu dolu anlarını yansıtan bir nevi günlük olacak. Ama sadece ikinize ait…

Ondan uzakta olduğunuz her dakika onu daha çok özlediğinizi hissediyorsanız hemen SevgiliKitabi.com’u ziyaret edin. Kitabınızı oluşturmak için online tasarım paneline girin ve sayfalarınızı oluşturmaya başlayın. Bu panel ile hiçbir program bilginiz olmadan kitabınızı tasarlayabilirsiniz. Çünkü sizin için her şeyi düşündük. Mesela birbirinden güzel sayfa şablonları arasından dilediğiniz tasarımı seçebilir, hatta her sayfanızı farklı bir şablon olarak hazırlayabilirsiniz.

Sonrasında en sevdiğiniz, en güzel fotoğraflarınız arasından bir seçim yaparak, kitabınıza tek tuşla bu fotoğrafları ekleyebilirsiniz. Ve geldik en can alıcı kısma… Fotoğraflarınızı üzerine ona olan sevginizi, hasretinizi yansıtacak sözler ekleyebilirsiniz. Bunun için ister içinizden gelen sözleri yansıtın sayfalarınıza isterseniz sizin için hazırlamış olduğumuz özlü sözler arasından yapın seçiminizi. Bu konuda dilediğinizde romantik davranabilirsiniz, sevgiliniz bu hak ediyor çünkü.

Asker temalı hediyeler arasında en anlamlısı olan “O Şimdi Asker” kitabını düzenlemeye şimdi başlayın. Askerde sizin özleminizi her gün hisseden sevgilinize hayatının sürprizini yaşatın!

 

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı