TANITIM YAZILARI

Yaz Aşkı Deyince Akla…

Yine bir yaz mevsimine yaklaşıyoruz. İyi ve kötü hatıralarla geçen kış mevsimi yerini yavaşça bahara bırakıyor ve tahmin edeceğiniz üzere oldukça kısa sürecek bir bahardan sonra yaz mevsimine gireceğiz. Havaların ısınmasından ziyade hayatımızda gerçekleşen değişiklikler olarak okulların kapanması veya yıllık izinlerin alınması düşüncesi zihinlerimize tatil rahatlığını ulaştırıyor. Deniz, kum, güneş veya yemyeşil bir doğa içerisinde bir tatil tercihinin yanında daha eğlenceli ve aktif bir tatil geçirmek isteyenler de tatil mekanlarını ve yazlıkları dolduracak. Tatile biraz daha vakit olduğunu düşünerek kendimizi çok fazla heveslendirmeden işin daha tatlı bir yanına yani yaz aşklarına odaklanalım. Hangimizin yaz aşkı olmamıştır ki? Tatilimizi geçirdiğimiz yazlıkta veya dönemlik çıktığımız bir gezide tanıştığımız o kişi hayatımızda büyük ihtimalle kalıcı olmamıştır fakat unutulmamıştır da… Yaz mevsimi sonlanıp da mesafelerin ve sorumlulukların araya girmesiyle güzel bir yaz anısı olarak kalan geçmiş yaz aşkları kendini hatırlatırken size bir göz kırparak bir ihtimal daha var diyebilir mi?

Aşkın yaz okulundan öğrendikleriniz, size aşkın unutulmazlığını hatırlatırken güzel anılarını da aklınızda canlandırır. Aldığınız dersler sayesinde aşk tecrübelerinize yenilerini eklemiş ve belki de aradığınız kişiyi bularak gerçek aşkı yaşamaya başlamışsınızdır. Eğer bu deneme yanılmalar ve tecrübeler halâ devam ediyorsa bu sefer yaz aşkına daha fazla sahip çıkma zamanı!
Yaz mevsimini, yaz okuluna kalmış öğrenciler gibi sıkkın ve bıkkın geçirmemek için bu yaz yeni bir aşk macerasına atılmalı! Var olan bir ilişkiniz bulunuyorsa da ilişkinizi kışın soğukluk ve sıradanlığından acilen kurtarmalı! Nitekim kış tekrardan gelip çattığında yaz mevsimini aşk sözleri ve aşk mesajlarıyla hatırlamak için tek yol bu. Kim bilir bakarsınız bu yaz aradığınız aşk sizi bulur ve kışa çok daha güçlü girersiniz.

Sözünü ettiğim yaz aşklarına dair kendinize ufak hatırlatmalar yapmanız hoşunuza gidecektir. Mesela uzun zamandır konuşmadığınız eski yaz aşkınız ile geçmişin güzel günlerinden bahsetmek onunla olan arkadaşlığınızı tazelerken aradığınız şey aşk ise size bir fırsat yaratabilir. Geçmişte şu ya da bu nedenden dolayı işlemeyen bir ilişki için zaman güzel bir ilaçtır.
Eğer ki sevgilinizle tatil planları yapıyor ve o günü iple çekiyorsanız ilişkinize yaz canlılığı katacak bir sürpriz düşünebilirsiniz. Bu yaz çıkacağınız tatilin hevesini arttırmak için Sevgili Kitabı’ndan geçmiş tatillerinizin fotoğraflarından oluşan bir fotokitap hediyesi sevdiğinizin pek hoşuna gidecektir (: Şimdiye kadar böyle tatlı bir anınız olmadıysa şayet tatilinizi kalıcı hale getirmek için eliniz fotoğraf makinesinde olsun! Çünkü geçirilen en güzel yaz sevgiliyle olandır ve bu zamanı en güzel ve romantik biçimde saklamanın yolu Sevgili Kitabı’ndan geçiyor (:

Gelin, siz de yaz hikâyenizi ve fotoğraflarınızı Sevgili Kitabı’na taşıyın. Hem sizin hem de sevgilinizin yüzü gülsün ve tatlı yazlar unutulmasın!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı