TANITIM YAZILARI

Sevgiliye İlginç Hediyeler

Sevgiliniz için en fazla ne yapabilirsiniz? Bir çoğunuzun ‘onun için ölürüm’ dediğinizi duyar gibi oluyorum. Bir gün sevgilinizin yaşaması için sizin ölmeniz gerektiği söylense hiç düşünmeden’onun yerine beni alın!’ dersiniz. Ama neyse ki bu koşullarda değilsiniz. Böylece sevgilinizle mutlu bir ilişki yaşamak gibi harika bir hediyeniz var. Öyleyse bu hediyeyi sevgilinizle paylaşın. Bazen ‘senin için ölürüm’ demektense ‘senin için yaşarım’ demek daha romantik olabilir.
Sevgilinize aşkınızı sıcak tutacak hediyeler alın. Dünyada binlerce, on binlerce belki yüzbinlerce ilişkisi olmayan, kendini yalnız hisseden insan var. Oysa ki siz ruh eşinizi bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu büyük, kıymetli bir hediye. Şimdi yapmanız gereken bu ilişkinin yüzünün hep gülmesini sağlamak. Onu canlı, taze, mutlu sürdürmek. Bunun için küçük bir hediye alabilirsiniz.
Sevgiliye ‘seni seviyorum‘ hediyesi olarak ne alabilirsiniz? Doğum günü hediyeleri olarak ona hediye sitelerinden en uygun hediyeyi bulmuş olabilirsiniz. Çünkü bu sitelerde özel durumlara özgü hediye seçenekleri var. Size yıldönümü hediye fikirleri, eşime/ sevgiliye/ nişanlıya doğum günü hediyesi fikirleri, düğün hediyesi önerileri, sevgililer günü hediyeleri, yılbaşı hediyeleri gibi başlıklarla hediyelik ürünler sunarlar. Hatta erkeğe hediye seçenekleri ya da erkeklere hediye fikirleri başlıkları ile erkeğe hediye ne alınır sorusunun cevabını en farklı şekilde vermeye çalışırlar. Karşınıza araba hediyeleri, ofis hediyeleri ve aklınıza hiç gelmeyecek farklı hediye fikirleri çıkacak. Komik hediyeler, romantik hediyeler, ucuz hediyeler (bütçeye uygun, anlamlı ve orijinal)…
Bayanlara hediye almak da kolaylaşmıştır. Bu hediye sitelerinde bayanlara alınabilecek hediyeler başlığı da mevcuttur. Buradaki hediye sepetleri bir kadının isteyebileceği hemen hemen her şeyi barındırır: Sabunlar, duş jelleri, makyaj malzemeleri, çikolatalar, çiçekler, peluş oyuncaklar… Belki de bu sitelerdeki çoğu ürünü daha önce hediye ettiniz bile. Bunun dışında sevgilize ayakkabı, çanta, güneş gözlüğü, cüzdan ve daha bir sürü şey aldınız. Peki şimdi ne hediye edeceksiniz ki, hem ilginç, hem yaratıcı, hem gülümseten hem duygusallaştıran hem de romantik olacak?
Bu kez başka bir şey yapabilirsiniz. Maddi değeri çok çok düşük bir manevi hediyelerden birini hazırlayabilirsiniz. Hazırlamak mı? Evet, her zaman hediye satın almak zorunda değilsiniz. Bazen en anlamlı hediye sizin hazırladığınız hediyedir.
Öneriler:
1-Sevgilinize bir video hazırlayın. İnanın düşündüğünüz kadar zor değil. Windows movie maker’ı tıklayın, açılan programı biraz karıştırın. Çok kolay olduğunu anlayacaksınız. Seçtiğiniz fotooğrafları yan yana ekleyin ve fona şarkınızı koyun. İşte bu kadar basit. Video klibin sonuna güzel bir mesaj yazmayı da unutmayın. Bu hediye ona paranın satın alamayacağı tüm güzel duyguları yaşatacaktır.

1

2-Ona ayraç hazırlayın. Evet, gayet basit. Böylece biraz teknolojiden de sıyrılıp kitap okumaya yönelebilirsiniz. Fotoğraflarınızı bastırıp kolaj oluşturacak şekilde birleştirin. Üstüne, tam ortasından bir delik açın ve istediğiniz renklerde yün ipler sarkıtın.
223
3-Sevgilinize sevgilikitabi.com adresinden bir sevgili kitabı hazırlayın. Böylece sizin de bir kitabınız olsun. Bu romantik hediyeyle sevgilinizin gözleri ışısın.
4

4-Ona sürprizli notlar, gizemli mektuplar bırakın. Defterinin arasına, evinin duvarlarına… Abartıp ürkütücü olmayın yeter!
5

5-Ona şiir yazın. Güzel olup olmaması önemli değil. Onun için ne yazarsanız yazın güzeldir zaten.
6

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı