DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Farklı Düğün Davetiyeleri: En Özel Gününüz İçin

Hayatınızın en özel zamanlarından biri olan düğününüzde her şey kusursuz, her şey size özel olmalı. Yıllar sonra bu günü hatırladığınızda yaşadığınız o mutlu anlar sizi gülümsetmeli. İşte bu güne dair en önemli detaylardan biri hatta en önemlisidir düğün davetiyesi…Benzer  ve sıradan düğün davetiyeleri arasında kaybolmak istemiyorsanız ve en özel gününüz için farklı düğün davetiyeleri arayışı içindeyseniz, size ilginç bir önerimiz var!Farklı tasarımlı ve sadece size özel bir davetiye tasarımı istiyorsanız SevgiliKitabi.com sizi bekliyor. Burada farklı düğün davetiyeleri  alternatiflerine göz atabilir, bunlar arasından zevkinize en uygun olan davetiyeler arasından seçim yapabilirsiniz. Ya da kafanızdaki o özel tasarımı kağıda dökmek istiyorsanız böyle bir şansınız da var. Sizi yansıtan, tamamen size özel olacak bir tasarım yapabilirsiniz. Bunun için hiçbir grafik programı bilmenize gerek yok!

farklı düğün davetiyeleriSitemizde yer alan  tasarım paneli ile kendi fotoğraflarınızı yükleyebilir, bunlar üzerinde eğlenceli oynamalar yapabilirsiniz. Tasarımınıza komik ve eğlenceli objeler ekleyebilir, değişik efektler verebilirsiniz. “Ben sevgimi en iyi sözlerle anlatırım” derseniz, o da mümkün! Panelde yer alan onlarca güzel sözden size en uygun olanları davetiyenize yazdırabilirsiniz.

Klasik ölçülerdeki düğün davetiyesi yerine daha farklı bir tasarım varsa kafanızda, size sunduğumuz 9 farklı ebattaki düğün davetiye örneklerini inceleyebilir, sonrasında karar verebilirsiniz. Kafanızdaki tasarımı tamamladığınızda tek tuşla sipariş vermeniz mümkün. İstediğiniz sayıdaki davetiyeniz hemen hazırlanmaya başlayacak ve çok kısa bir süre içinde elinize ulaştırılacaktır.

Farklı Düğün Davetiyeleri

Düğün davetiyeniz bu kadar özelse, size en az bunun kadar özel bir davetiye zarfı yakışır. Davetiye tasarımınızla uyum içinde olacak pek çok zarf alternatifiniz mevcut! Dilerseniz keyifli cümlelerle bezeli sticker’lı zarflar arasından ya da şıklığını hiçbir zaman kaybetmeyen nostaljik ipli zarflar arasından istediğinizi sipariş verebilirsiniz.

Her anını bir ömür hatırlayacağınız bu özel günde, düğün davetiyeniz de sizin kadar farklı olsun. Yıllar sonra bu günü hatırladığınızda  kendi emeğinizi, hayal güzünüzü katarak oluşturduğunuz davetiyeniz yüzünüzde kocaman bir gülümseme oluşmasına neden olacak. “Keşke” dememek için  sitemizi ziyaret edin ve sizin için hazırladığımız farklı davetiye modelleri örneklerimizi görün.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı