TANITIM YAZILARI

İlginç hediye seçenekleriyle ilginç olan her şey

Hediye konusunu ele aldığımızda milyon tane çelişki, soru işareti, kararsızlık, çaresizlik gibi seçenek çıkıyor. Muhtemelen bu yazının sonunda dahi hiçbir fikriniz olmayacak ama belki de işimize yarayacak. Öncelikle hediye alacağımız kişiyi gözünün önüne getir. Nelerden hoşlanır, neleri sevmez, rengi nedir, aksesuar takar mı? Tercihleri maddi mi yoksa anlamına mı önem verir. Hadi bu faslı geçelim birkaç seçenek bakalım.

Burçlarına göre hediye seçelim ve ilginç bilgiler alalım astrolojiden:

  • Koç:  Koç burçları cafcafa önem verir hediye paketine dikkat! Modaya ayak uydurun ve ona göre bir hediye tercih edin. Boğa erkeği için birkaç tavsiye; slimfit bir gömlek, spor bir saat, hoş ve pahalı bir parfüm ve maç bileti. Koç kadını için; güzelliği için makyaj malzemesi, hoş ve hafif bir parfüm ve kırmızı veya turuncu bir gece elbisesi.
  • Boğa: Boğa burcu pahalı hediye sever. Dış görünüşlerine dikkat eder ve önem verir. Erkek için: deri cüzdan ve likör veya şarap seti. Bayan için: altın veya değerli taşlı bir ziynet eşyası, terlik veya hoş bir kazak ilgilerini çekecektir.
  • İkizler: En rahat hediye alacağınız burçtur. Hediyenin ne olduğu değil almış olmanız dahi mutlu etmeye yetecektir. Her iki cinse de bir kitap, bir bileklik, kitap ayracı, şık bir kupa ve ya teknolojik bir ürün hoşlarına gidecektir.
  • tumblr_lubs85UF8F1qc1m4vo1_500tumblr_lubs85UF8F1qc1m4vo2_500
  • Yengeç: Duygusal kişiliği ön planda olan bir burçtur. Yemek yemek vazgeçilmezi olup ev hediyelerinden hoşlanır. Bayan için: ilginç fotolar ile süslenmiş bir albüm, iç çamaşırı veya bir buket çiçek, erkek için ise: ilginç haberler ve küpürlerinin onun doğduğu tarihte olanlarını hediye edebilir ve onu şaşırtabilirsiniz.
  • Aslan: Gösterişe düşkün bir burçtur. Cart renkleri tercih edin ve masraftan kaçınmayın. Parıltılı parlak şeyler hoşuna gidecektir. Rahatına düşkündürler bu doğrultuda yapacağınız tercihler her iki cinsi de mutlu edecektir.
  • Başak: Sağlığına düşkün bir burçtur. İki cins için de parfüm iyi bir tercihtir ancak bayan için; antika tarzda dekoratif ürünler ve heykel güzel bir tercih olabilir. Erkekler için ise kişisel gelişim kitapları, bornoz, ve kişisel bakım ürünleri iyi hediye seçenekleri arasındadır.
  • Terazi: Ambalaja dikkat! Estetik duygusu çok geniş olan bu burç altığınız hediyenin kutuya nasıl konulduğuna dahi dikkat eder. Zarif hediyeler tercihiniz olsun. Bayan için sık bir akşam yemeği eşliğinde vereceğiniz hediye hoş olacaktır. Erkek için bir kravat ve ya bir müzik diski hediye edebilirsiniz.
  • Akrep: Her zaman nedensiz bir şekilde ilginç olaylar ile karşılaşan akrep burçlarını şaşırtmak oldukça zor olacak. En iyisi mi? Hiç şaşırtmaya uğraşmayıp biraz klasik tercihler yapmak. Parfüm, tişört, kravat, cüzdan. Sadece bu günü atlat ve rahatla.
  • Yay: Gezmeyi çok sever. Alacağın hediye buna yönelik olabilir. Şık bir bavul, bir haftalık tatil, havlu, çanta, spor ayakkabı yay insanlarını mutlu etmeye fazlasıyla yetecektir.
  • Oğlak: Disiplinli, titiz, inatçı, kırılgan… Yani dikkat! Erkek için ajanda, kalem seti, atkı kaşkol, kadın için ise: kolye, yüzük, künye benzeri takı eşyası ilk düşüneceğiniz hediye olmalı.
  • Kova: Tamamen farklı düşünün. Teknoloji ile mutlu olabilirler. Koleksiyon eşyaları, tablolar, telefon aksesuarları göz önünde bulundurmanız gereken hediye seçenekleri arasındadır.
  • Balık: Romantizm ve şehvet… Heyecanlanmak ister. Cinselliğe düşkündür. Bayan için seksi bir iç çamaşırı, gecelik, tütsü, sabun hediye edebilirsiniz. Balık erkeğine ise romantik bir film dvdsi, eski bir kaset, bir kitap ve ya bakım ürünleri hediye edebilirsiniz.

Hediye seçimi için ilginç sözler, ilginç testler, ilginç hikayeler, ilginç videolar arayabilirsiniz ya da standartları tercih edersiniz. Ama herkes ilginç olanı sever…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı