TANITIM YAZILARI

Yeni Yılda Sevgilinizi Kendinize Tekrar Aşık Edin!

İlişkinizin ya da evliliğinizin yavaş yavaş rutine oturduğunu düşünüyorsanız, yeni yılın bu ilk günlerinde eski heyecanınızı geri kazanmaya ne dersiniz? Alışkanlıkları değiştirmek, bir şeyi monotonluktan çıkarmak, her ne kadar zor görünse de aslında biraz gayretle, o ilk günkü heyecanı ve romantizmi geri kazanmak mümkün.

1

İlk yapmanız gereken partnerinize neden aşık olduğunuzu ya da onu elde etmek için neler yaptığınızı hatırlamak… Bu düşünce bile sizi gülümsetmeye yetti, değil mi? O zaman sevgilinize küçük bir sürpriz yapın ve onu ilk buluştuğunuz yere götürün. Emin olun ki, tanıştığınız gün ile ilgili konuşarak anılarınızı tazeleyecek ve o eski romantizmi yeniden ortaya çıkaracaksınız. Sevgilinizi ya da eşinizi kendinize tekrar aşık etmenin en kolay ve keyifli yolu bu olsa gerek.

Ama bu bana yetmez diyorsanız, aşağıdaki tavsiyelerimize de göz atmanızı öneririm. Size ve eşinize en uygun olanlarını seçerek, yeni yıla keyifli ve romantik bir başlangıç yapabilir, sevgililer günü öncesi aşkınızı alevlendirebilirsiniz.

– Hey şeyi partnerinizden beklemeyin. Baş başa romantik bir gece geçirmek istiyorsanız, ya da küçük bir haftasonu kaçamağı yapmak, planlamaya şimdiden başlayın! Küçük sürprizler her zaman işe yarar…

– Sevgilinizle baş başa olabileceğiniz bir gün geçirin. Telefonları kapatın ve kimsenin keyfinizi bozmasına izin vermeyin. Arabanıza atlayıp, aklınıza ilk gelen yere gidin. Her şeyden uzaklaşarak birbirinizi tekrar tanımaya başlamak, ikinize de iyi gelecektir.

– Hiç beklemediği bir anda sevgilinizin kulağına güzel aşk sözleri fısıldayın, ofiste zor bir gün geçirirken telefonuna etkileyici aşk mesajları gönderin, ya da arabasına sevginizi anlatan küçük notlar bırakın.

– Partnerinize hediye almak için sevgililer günü beklemeyin, şu sıralar en çok istediği şeyi eşinize hediye ederek, onu mutluluktan havaya uçurun.

– Heyecan verici olaylarda hormonlar deliye döner! Maceracı bir ruha sahipseniz, partnerinizle birlikte outdoor sporları öğrenmeye başlayabilirsiniz. Rafting yapmaya başlayabilir, beraber dağcılık kurslarına katılabilir ya da bungee jumping ile heyecanı tavana vurabilirsiniz.

– İçinizdeki çocuğu ortaya çıkarın! Beraber oyunlar oynayın, evde kendi kendinize en sevdiğiniz şarkılardan oluşan bir karaoke partisi verin ya da çılgınca dans edin!

– Hiç bir zaman küs olarak yatağa girmeyin, partnerinize açık olun ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin.

– Her zaman bakımlı olurn, evin içinde olsanız bile! Hatta tarzınızda küçük değişiklikler bile yapabilirsiniz, saç modelinizi ya da giyim tarzınızı değiştirin. Şık ve güzel görünmek, partnerinizin size dokunma isteğini artıracaktır.

– Sevgilinizi neden sevdiğinizi anlatan bir aşk mektubu yazın, bu ona verdiğiniz değeri anlatmanın en romantik yöntemi.

– Birlikte hayal kurmaktan vazgeçmeyin. Nasıl bir evde oturmak istediğinizden, yazın çıkacağınız tatile, yerinde olmak istediğiniz çizgifilm kahramanına kadar hayal ettiğiniz her şeyi birbirinize anlatın.

– Birbirinizi şımartın! Ona duymaktan hoşlanacağı güzel sözler söyleyin. Onu ne kadar sevdiğinizi söylemekten ya da iltifat etmekten asla çekinmeyin. Her yeni güne birbirinizi öperek başlayın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı