TANITIM YAZILARI

Uzaktaki Sevgiliye Fotokitap Hediye

Dikkat: Bu yazı sevgilisini askere göndermiş olan kadınlara ithaf edilmiştir.

1
O gün geldi çattı; sevgiliniz askere gidiyor. İhtiyaç listesini siz de ailesi de aldı. Bavulu hazırlandı. İç çamaşırı, cüzdan, terlik, taban, traş eşyaları ve gerekli diğer eşyalar… Sevgilinize hediye olarak sevimli, enteresan şeyler de aldınız: Askerde tutması için sevgiliye özel bir günlük, bir adet teskeresayar denilen kol saati, fotoğraflarla zenginleştirdiğiniz birkaç romantik mektup (üzerinde ‘canın sıkıldığında oku’- ‘beni özlediğinde oku’ gibi gülümseten direktifler yazılı olan) üzerinde sizin ve onun isminin yazılı olduğu bir künye, belki zaman bulur da okuyabilir diye düşündüğünüzden bir kaç kitap ve saçınızdan kırmızı kurdeleyle bağlı bir bukle… Bu hediyeler onu zorlu askerlik sürecinde mutlu edecek, dinç tutacaktır.

Ve ikinci bir vakit daha gelir: Yemin töreni… Belli bir sürenin sonunda sevgilinizin acemiliği biter ve askerlik için yemin etme zamanı gelir. O duygulu anlardan, bando takımının çaldığı marşlardan, hep birlikte söylenen istiklal marşından ve elleri bayrak ile tüfek üzerinde edilen yeminlerden ve komutlarla ilerleyen geçiş töreninden sonra ikinci bir yolculuk başlar. Sevgiliniz artık resmen askerdir ve asıl uzun sürecek olan askerlik başlamıştır. Kısa bir yolculuk izni sonunda sevgilinizle uzun süre göremeyeceğiniz zamanlar başlayacaktır. Şimdi sevgilinizin daha çok morale, daha çok hatırlanmaya ihtiyacı vardır. Bir diğer hediyenin zamanı gelmiştir: Ama ne alacaksınız? Hediye seçenekleri az, hediye çeşitleri kısıtlı. Askere her şey götürülemez. Öyle olsa yeni yıl hediyeleri kadar gösterişli bir hediye alacaksınız. Ama yılbaşına özel hediyeler de askere götürülmez ki… Oysa siz bavulunun bir köşesinde duracak bir hediye almak istiyorsunuz. Zaman bulduğunda ona bakıp gülümsemesini sağlayacak ilginç bir hediye arıyorsunuz. Hem özel bir hediye vermelisiniz hem de askere götürdüğünde sorun olmamalı: Bu sorunun yanıtı özellikle sevgililer gününde en çok alınan hediye sıralamasında ilk üçe giren yeni neslin hediyesi olan Foto kitap hediye olacaktır.
Fotokitap hediyeleri internet üzerinden kolayca hazırlanabilmekle birlikte sevgilikitabi.com sitesinde hazır şablonlara istediğiniz şeyleri yazarak kitabınızı tasarlayabilirsiniz. Sizden uzaktayken duymak istedikleri en romantik cümleleri ona sevimli çizimlerin konuşma balonları içine yazabilirsiniz. Beğenmediğiniz sayfayı çıkarabilir, silebilir; beğendiğinizde kaydedebilirsiniz. Hediye kitabınıza sayfa ekleyebilir ve çıkartabilirsiniz. Ve size özel kitabınızın ilk sayfasına fotoğrafınızı koyabilirsiniz. Tüm bu kayıt aşaması ücretsiz yapılmaktadır. İçinize sindiğinizde ise sipariş verin ve fotokitabınız güzel, orijinal kabında sevgilinizin elinde olsun.
2
O, bir an bile mutlu olsun, sizin de içiniz huzurlu olsun. Sayılı gün çabuk geçer, bir günü de sevgili kitabı hediyenizle çok keyifli geçsin. Hayırlı tezkereler…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı