TANITIM YAZILARI

Aşkının Kitabını Yaz!

Aşk, hayatın en değerli hislerinden birisidir. Öyle ki kimisi bir kez aşık olup mutlu sona ulaşırken kimileri için daha zorlu olan bu yol er ya da geç mutlu sona ulaşır. Aşk sözleridir aşka güzellik katan, onu hatırlatan ve akılda kalıcı hale getiren. Aşkın bu güzel biçimlerinin yanında aşk acısı çekenlerin aşkı bir ceza olarak gördüğüne de rastlanabilir. Aşk ve ceza birbirlerine o kadar uzak şeylerdir ki halbuki… Bu durum sadece bir yanılsamadan ibaret olmakla birlikte en kısa zamanda aşılması gereken geçmişe dair bir takıntıdır aynı zamanda. Aşkın güzelliğini tekrar ve tekrar keşfetmek, ilk aşk hayatımızı kutsadığından beri ihtiyacımız olan şeydir. İlklerin yeri her zaman ayrı olsa da bizim için özel olan aynı zamanda son olandır. Aşkın gerçek anlamını bulduğu yer sonlardır…

Aşk ve aşık olduğumuz kişi hayatımızda bu kadar önemli bir yer kaplarken ona olan sevgimizi, hislerimizi en saf şekilde yansıtabilmek önem kazanır. Öyle ki aşk mesajları bile bir yere kadar bunu karşılayabilir. İşte bunun için hediyeler alırız sevgilimize; aşkımızı ve ona karşı olan ilgimizi daha iyi yansıtabilmek için.

Nasıl ki sevgilimizi seçerken, aşka teslim olmadan önce dikkatli ve temkinli davranıyorsak alacağımız hediyeye de aynı şekilde titiz yaklaşırız. Hele bir de özel bir gün yaklaşıyorsa kendimizi sevgilimize ilginç hediyeler düşünürken buluruz. Sonuçta kimse sıradanlıktan hoşlanmaz. Bu noktada çok fazla hediye seçeneği bulunması kafaları biraz karıştırabilir. Ama merak etmeyin… İçiniz rahat bir şekilde, farklı, orijinal ve dikkat çekici bir hediye bulmanız için Sevgili Kitabı sizinle.

2

Hediye saati olarak görülen özel günler haricinde alınan hediyeler çok daha değerlidir bana kalırsa. Çünkü bir zorunluluk ve gereklilikten ziyade tamamen içten gelinerek seçilmiş ve alınmıştır. Yani duyguları çok daha net yansıtabilir. Nasıl ki aşkı sadece özel günlerde yaşamıyor, sevgilimiz sadece özel günlerde sevgilimiz olmuyorsa geriye kalan zamanlarda da hediye fikrini kafamızdan çıkarmamalıyız.

Gel gelelim sevgiliye hediye fikirlerine. Hediye düşünürken genellikle ücret konusu pek göz önünde bulundurulmaz. Hediye alınmaya karar verildiyse paranın fazla bir önemi yoktur. Fakat en güzel hediye illa çok pahalı olacak diye de bir şey yok. Mühim olan gerekli duygu ve hisleri yansıtabilmesidir. Bunun için ise birbirinden pahalı hediyeler yerine uygun bir fiyata aşkınızın kitabını yazmalısınız. İster eğlenceli, ister romantik, ister klasik bir şey isteyin hepsi Sevgili Kitabı’nda mevcut. Aşkınızın en kalıcı hediyesini vermek için bir sürü parayı gözden çıkarıp, mağaza mağaza dolaşmanıza gerek yok. Sevgilinizin yüzünü gülümsetecek ve belki de aranızda var olan kırgınlığı bertaraf edecek sempatik hediyeler sizleri bekliyor.

Herkesin aşkı kendine farklı, kendine özeldir. Bu yüzden aşkınız Sevgili Kitabı’na yazılmaya ve anlatılmaya değer…

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı