TANITIM YAZILARI

Siz de Aşkınız İçin Kişiye Özel Bir Hediye Yaratabilirsiniz

Her aşık gibi siz de, sevgilinize ona olan hislerinizi ifade edebilmek, onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterebilmek için ona mutlaka hediye almışsınızdır.  Sevgililer günü hediyesidoğum günü hediyesi, yılbaşı hediyeleri  ararken en ilginç hediye seçenekleri arar dururuz..

 

Peki bugüne kadar ona kişiye özel bir hediye aldınız mı? Önce kendinize bu soruyu sormalısınız. Ona değerli hediyeler almış olabilirsiniz, ancak bu hediyeler gerçek anlamda kişiye özel bir hediye miydi? Eğer tam anlamıyla cevabınız evet değilse, artık zamanı geldi demektir.

Pek çok aşık gibi siz de dürüst davrandığınızda bu soruya hayır yanıtı da verebilirsiniz. Elbette ki sevilen insana sunulan tüm hediyelerin ayrı bir önemi ve değeri vardır. Ancak, kişiye özel hediyeleri;  standart olarak değerlendirilen ve hemen herkesin tercih edebileceği nitelikte ve klişe sayılabilecek hediyelerden ayıran en önemli husus; hediyenin sunulacak kişi için özel olarak tasarlanmasıdır.

Kişiye özel bir hediyenin nasıl tasarlayabileceği konusunda kafanızda soru işaretleri varsa; hemen endişeye kapılmayın. Zira, günümüzde kişiye özel olarak tasarlanabilecek hediyelerin neler olabileceği konusunda internette yapacağınız küçük çaplı bir araştırma, size pek çok orijinal hediye fikirleri sunabilir. Örneğin; sevgiliniz için hazırlayacağınız bir kitap; ona sunabileceğiniz en güzel kişiye özel hediyelerden bir tanesi olabilir.

Sevgilinize kişiye özel bir kitap yazma fikri de hemen sizi ürkütmesin. Çünkü, böyle bir eseri yaratabilmeniz için profesyonel bir yazar olmanız gerekmiyor. Sevdiğiniz insanı ilk tanıdığınız andan itibaren onun için beslediğiniz özel duyguları anlatan, onunla paylaştığınız özel anları birkez daha yaşamasını sağlayan ifadelerin yer aldığı bir kitabı, siz de rahatlıkla yaratabilirsiniz.

Sevdiğiniz insan için hazırlayacağınız bu kişiye özel kitaba birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları ekleyerek, kitaba görsellik kazandırabilmeniz de mümkündür. Sevdiğiniz insan için oluşturacağınız kişiye özel bu kitapta yer almasını istediğiniz özel fotoğrafları seçerken, kaleme aldığınız özel anları belirlediğiniz gibi; kronolojik bir sıra takip ederek işe başlayabilirsiniz. Her fotoğrafın altına fotoğrafın çekildiği ana ilişkin özel notları eklemeniz de, kendi tasarımınız olan bu kişiye özel kitaba, çok daha farklı bir zenginlik kazandıracaktır.

Sevgiliniz için hazırlayacağınız kişiye özel kitaba ilave olarak sevdiğiniz insanın uzun süredir kalbinde yer aldığını bildiğiniz, sahip olmaktan büyük mutluluk duyacağından emın olduğunuz bir ya da birden fazla ürünü de ekleyip, kendi tasarımınız olan kişiye özel hediyeyi birden fazla hediyeden oluşan bir hediye sepetini de dönüştürmeniz elbette ki mümkün.

Eğer birden fazla ürünü, tasarladığınız kişiye özel hediyeye eklemeye karar verdiyseniz; bu hediyeleri birbirlerinden çok farklı amaçlar içeren ürünlerden seçenileceğiniz gibi, hep birlikte bütünsel bir anlam  içeren hediyeler arasından da seçebilirsiniz.

Sizin de, sevdiğiniz insan için sadece ona yönelik olarak tasarlanan kişiye özel bir hediye yaratabileceğinizi asla unutmayın. Kişiye özel bir hediye, sevdiğiniz insan için standart nitelikteki birçok hediyeye göre çok daha özel anlamı olan bir hediye olacaktır.

Sevdiğiniz insanı hem kişiye özel, hem de hediye sepetinden oluşan bir sürpriz ile şaşırtmak sizin elinizde. Aşkınızı zamanın monotonlaştırmasına izin vermeden, duygusal coşkular ve süprizler eşliğinde renklendirmeniz ve yeniden alevlendirmeniz mümkün. Birbirinize yeniden aşık olmak ve zamana yenilmemek için harekete geçmeniz yeterli. Unutmayın, sürprizler her zaman aşkın ateşleyicisidir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı