HIZLI FOTO KİTAP

Sevgiliye Özel Hediye Fikirleri Burada

Hediye seçmek çoğu zaman zor bir iştir. Bir yandan karşımızdaki kişiyi mutlu etmek isteriz ama bir yandan da onu gülümsetecek en doğru hediyeyi seçmek isteriz. Aralık ayına girdiğimiz bu zamanlarda hediye telaşı çoğu kişinin aklına düşmüştür bilir. Yılbaşına anneme ne alsam, arkadaşlarıma neyi seçsem ve belki de en çok kafanıza takılan soru sevgilime hediye ne alsam olmalı… Biz, SevgiliKitabi.com olarak, bu konuda size farklı alternatifler sunmaya karar verdik. Ve hızlı foto kitaplarımızın arkadaşlarınıza ya da sevdiklerinize hediye hazırlamada en iyi seçeneklerden biri olduğunu düşündük. Sadece hızlı kitaplarımız değil, sayfamızda yer alan diğer bütün ürünlerimiz sevgiliye özel hediye fikirleri  için çok eğlenceli seçimler olacak.

sevgiliye özel hediye fikirleri

Bu kitapları hazırlamak çok kolay ve eğlenceli! Üstelik hızlı foto kitapları hazırlamak için sadece bilgisayarınıza bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Sadece bilgisayarınızdaki değil telefonunuzdaki ya da tabletinizdeki fotoğrafları kolayca sistemimize yükleyebileceksiniz. Fotoğraflarınızı seçtikten sonra size sunmuş olduğumuz 9 farklı şablon arasından seçiminizi yapabilir ve kitabınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Fotoğraflarınız bilgisayarınızda ya da cep telefonunuzda yüklü olmayabilir. Bu da hiç sıkıntı değil! Çünkü Instagram ya da Facebook hesabınızda yer alan fotoğraflarla da kitabınızı oluşturma şansına sahipsiniz. İster arkadaşlar ister sevgililer için hediye hazırlamak aslında işte bu kadar kolay!

Sevgiliye Özel Hediye Fikirleri

5 dakika içinde oluşturma imkanına sahip olduğunuz bu kitap ile sadece sevgilinize değil annenize, babanıza, arkadaşlarınıza da sürpriz hediyeler hazırlamak çok kolay! Hiç vakit ayırmadan SevgiliKitabi.com’un yardımıyla herkese çok mutlu olacakları hediyeleri kolayca oluşturabilirsiniz. Siz de yılbaşı, sevgililer günü bu kadar yakınken hediye seçiminizi yapmak için geç kalmayın, siz sunduğumuz sevgiliye özel hediye fikirleri değerlendirin.

170 gram kuşe kağıda basılacak hızlı foto kitabınızı iki farklı ebatta seçebilirsiniz. 20 cm x 20 cm ya da 30 cm x 30 cm kare ebatında oluşturabileceğiniz hızlı foto kitabınız, siz tasarımını oluşturduktan ve siparişinizi oluşturduktan sonra 3 iş günü içinde basıma hazır hale getirilir. Sonrasında özel kutusu içerisinde size ulaştırılmak üzere kargoya verilir. Hediyenizi kendiniz vermek isterseniz gönderilecek adrese kendi adresinizi yazabilir, eğer sevdiğiniz insana sürpriz yapmak isterseniz onun adresine gitmesini sağlayabilirsiniz. Sevgiliye hediye göndermek iste bu kadar basit! Haydi siz de bu avantajdan yararlanmak için kollarınızı sıvayın ve sürpriz hediyenizi 5 dakikada oluşturun!

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı