HIZLI FOTO KİTAP

İster Sevgiliye İster Anneye Duygusal Hediye

İster anneniz, ister eşiniz ya da en yakın arkadaşınız, hayatınıza anlam ve değer katan özel insanlardır sizin için. Hayat onlarla anlamlı, hayat onlarla keyifli bir hale gelir. Bizi biz yapan değerleri, kişilik özelliklerimizi biraz da onlar sayesinde kazanırız. Sevgi kadar güzel bir duyguyu doyasıya yaşarız onlarla. Değer verdiğimiz insanlar olmasa hayatınız ne kadar renksiz, ne kadar sıradan olurdu bir düşünsenize! Şimdi, onlara olan duygularınızı gösterebilmeniz için harika br imkanınız var. SevgiliKitabi.com’un size sunduğu hızlı foto kitaplar ile sevdiklerinize çabucak, som derece anlamlı minik hediyeler hazırlayabilirsiniz. Mesela yaklaşan yılbaşı gününde verilmek üzere anneye duygusal hediye olarak böyle tatlı bir kitap hazırlamanız güzel olmaz mıydı?

anneye duygusal hediye

SevgiliKitabi.com olarak size kolayca hediye hazırlama imkanı sunuyoruz. Hızlı foto kitaplar ile sevdiklerinizi mutlu edecek bu güzel hediyeleri sadece beş dakikada hazırlamanız mümkün! Peki neler hazırlayabilirsiniz? Mesela en güzel fotoğraflarınızla süslenmiş, evinizin en güzel köşesinde sergileyebileceğiniz akordeon foto kitap hazırlayabilirsiniz. Düşünsenize en yakın arkadaşınıza, en çılgın fotoğraflarınız ise süslenmiş bir akordeon foto kitabı hazırladığınızı. Bir arkadaşa hediye olarak hazırlanabilecek en güzel, en anlamlı hediyelerden biri olmaz mıydı?

Anneye Duygusal Hediye Hazırlamak Çok Kolay

Ya da sevdiğiniz insanları her an hatırlamanızı sağlayacak mini bir foto kitap hazırlayabilir ya da anneye duygusal hediye seçebilirsiniz. Küçük cep boyutunda hazırlanabilecek bu kitap ile ister evde, ister ofiste, ister yolda en güzel anılarınızı hep hatırlayabilecek, bu güzel anların sizi mutlu etmesini sağlayabileceksiniz.

Peki yaklaşan sevgililer günü için sevgilinize ne almayı düşünüyorsunuz? Bırakın  o eski hediye seçeneklerini, SevgiliKitabi.com size bambaşka bir imkan sunuyor. Sevgili için hediye seçeceğiniz ürün ona özel, onu anlatır bir hediye olmalı. Sadece kendisi için hazırlanmış bir hediyeyi almak herkesi mutlu eder. 5 dakika içinde hazırlayabileceğiniz hızlı foto kitaplarımız tam da bu tanıma uyuyor. Hazırlaması da son derece kolay!

Cep telefonunuzda, tabletinizden ya da bilgisayarınızdan fotoğraflarınızı kolayca sisteme aktarabiliyorsunuz. 9 farklı şablon arasından seçiminizi yapabiliyor ve kitabınızın bu şablona göre şekillenmesini sağlayabilirsiniz. Sonrasında siparişinizi oluşturuyor ve hazırlanan kitabınızın 3 iş günü içinde hazırlanıp adresinize teslim edilmesini bekliyorsunuz. Kitaplarınızı tasarlamak işte bu kadar basit!

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı