TANITIM YAZILARI

Sevgiliye Hediye Aşkın Olmazsa Olmazıdır!

Hayatın size verdiği en güzel hediyedir aşk ve tabii ki bu aşkı duyduğunuz kişi sevgiliniz! Peki ya hayatınızın bu en güzel hediyesine ne kadar sıklıkla ve ne hediye alıyorsunuz? Klişeleşmiş parfüm, kıyafet ve takı gibi hediyeler şimdiye kadar hediye tercihiniz olmuş ise bunu değiştirmenin zamanı gelmedi mi? Aşkınız daha özel, aşk mesajları ve güzel aşk sözleri ile dolu, ilk aşk heyecanını yaratacak hediyeleri hak ediyor! İçinizden gelen sevgiyi özgürce yansıtabileceğiniz, tatlı hatıraları paylaşabileceğiniz hediyeler yaratmak için Sevgilikitabi sizlerle!

Birçok kişi, sevgiliye hediye almanın basit bir şey olduğunu düşünür. Sevgilinizin hangi kokuyu sevdiği, hangi kıyafeti ve hangi rengi beğendiğini hatırlamanın ve onu hediye olarak almanın yeterli olduğunu sanır. Fakat hediye, özellikle de özel günlerde alınacaksa çok iyi seçilmeli ve adı üstünde sevgiliniz için “özel” olmalıdır. Ek olarak hediyenin kalıcılığı da sevgiliye hediye alırken dikkat edilmesi gereken unsurlardan biridir.

 SANYO DIGITAL CAMERA

Hediye denince akla gelen ilk günlerden biri ise doğum günüdür. Hayatın size hediye ettiği aşkın vücut bulmuş hali olan sevgilinizin doğduğu gün sizin için çok fazla anlam ifade eder. Muhtemelen birçok kez o olmasaydı ben ne olurdum diye düşündüğünüz olmuştur. Bu nedenle onun doğum günü için alacağınız hediye de ona verdiğiniz değeri fazlasıyla yansıtmalı. Peki bunun için ne yapmalı? Sizin için klişe hediye fikirlerinden uzak bir fikrimiz var! Doğum günü mesajlarının aşk ve sevgi sözcükleriyle birlikte yer aldığı,  sevgilinizin en sevdiğiniz fotoğraflarının bulunduğu ve sizin yaratıcılığınızla ortaya çıkmış olan hediye bir kitap, sevgilinizi, doğduğu ve sizinle birlikte olduğu için çok şanslı hissettirecek! Ayrıca bir hediye sepetinden bile daha etkileyici olacağına şüpheniz olmasın.

Hazır doğum gününden bahsetmişken aşkınızın doğum günü olan yıldönümünü de unutmamak gerek. Eminim ki birlikte başladığınız aşk macerasının sonunu düşünmek istemiyor, sonsuza kadar sürsün istiyorsunuz. Bu yola çıktığınız gün, birbirinizle tanıştığınız gün veya uzun süren bir tanıma aşamasından sonra aşkı gerçekten hissettiğiniz gün olabilir. İlişkiniz nasıl başlamış olursa olsun yıldönümü, hatırlamaya ve kutlamaya değer! Bu güne verdiğiniz önemin sevgilinizin gözünden kaçacağını düşünmeyin. Yıldönümüne verdiğiniz önem sevgilinize ve ilişkinize verdiğiniz önemdir aynı zamanda.  Bu nedenle vereceğiniz hediye de özel olmalı. Mesela bir yıl boyunca sevgilinizle geçirdiğiniz özel zamanlar, birlikte çıktığınız bir seyahatten fotoğraflar veya uzun uzadıya aşkınızın hikâyesinin yer aldığı bir kitap, yıldönümü için uzun yıllar boyunca saklayabileceğiniz bir hediye olacaktır. Belki de birbirinizle aşkın erişebileceği en güzel aşamalardan biri olan evliliğe adım atmış ve evlilik yıldönümü kutlayacaksınızdır. Öyleyse Sevgilikitabi’na yazacak çok şeyiniz var demektir (:

Sevgiliniz, eşiniz için farklı bir hediye almak ve ona özel hissettirmek istiyorsanız Sevgilikitabi birçok tasarım seçeneğiyle sizlerle birlikte!

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı