TANITIM YAZILARI

Sevgiliye Az Masraflı Hediyeler

Sevgilinize hediye almak istiyorsunuz: Doğum günü, (tanışma/ evlilik) yıldönümü, yılbaşı, nişan, sevgililer günü, anneler/babalar günü ya da sadece içinizden geldi ve onu mutlu etmek istiyorsunuz. Ve sevgiliye hediye fikirlerine ihtiyacınız var. Bu fikirler ki hem orijial hem romantik hem sürprizli olmalı. Bu yüzden sevgiliye verilecek en güzel hediyeyi bulmak için ortak kız arkadaşlarınıza, kız kardeşlerinize ‘bayana alınabilecek hediyeler nelerdir’ diye, erkek arkadaşlarınıza, ağabeylerinize ‘erkeğe alınabilecek en güzel hediyeler neler?’ diye soruyorsunuz. Genellikle ya klişe ya da pahalı hediyeleri öneriyorlar.  İnternete girip google’a sevgiliye ne hediye alınır, sevgiliye hediye- erkek, sevgiliye hediye- kadın, sevgiliye alınacak en güzel en özel hediye diye aratıyorsunuz ve google sizi hediye sitelerine yönlendiriyor. Onlarca hediye sitesi var. Hepsinde de gerçekten ilginç; insanı hem şaşırtan hem gülümseten, hem çok romantik olduğunu düşündüren hediyelik eşyalar, güzel görünümlü ürünler var. Çoğu ürünü beğenseniz de tam olarak içinize sinmiyor. Çünkü beğendiğiniz ürünler de bütçenizi aşıyor. Bu ara biraz nakite sıkışıksınız. ‘Belki bunu hediye ederim’ diye düşünerek bağlantıyı yeni sekmede açtığınız onlarca pencereyi ise kapatıyorsunuz. Ama hediye alma fikrini kapatamıyorsunuz. Çünkü sevgilinizi gerçekten şaşırtmak istiyorsunuz.

Öyleyse az masraflı ama manevi değeri yüksek olan el emeği hediyelere yönelmelisiniz. Bu hediyenizi daha anlamlı, daha ‘size’ özel hale getirecektir.

Kadınlar, sevgilileri için atkı, kazak örebilir. Bunlar hiç bir zaman klişe olmayan her zaman klasikliğini korumuş hediyelerdir. Sevgilinize olan bağlılığınızı ve zamanınızı ona ayırmaya mutlulukla razı olduğunuzu belirtir. Hem bu hediyelerle sevgiliniz hediyenizi tüm kış boyunca üzerinde taşıyacaktır.

Kazak, atkı, bere örme konusunda çok beceriksizim diyorsanız öyleyse ona ‘seni seviyorum’ kavanozu hazırlayın. Nasıl mı? Önce ucuz hediyelik eşyalar satan bir mağazaya gidin ve kapak kısmı geniş, gözünüze hoş gelen bir şekli olan cam kavanozlardan birini alın. Kapak kısmını el işi kağıdıyla (daha da iyisi renkli kumaşlarla) kapatın. Üzerine sevgilinizin adını da işleyebilirsiniz. Kavanozun üzerine 365 gün seni seviyorum yazılı küçük bir not yapıştırın. Ve gerisi sizin romantik cümlelerinize kalmış: Kavanoza, içinde romantik cümleler yazan tam 365 tane küçük renkli kağıtları katlayıp koyun. Sevgilinizin üşenmeyip, onun için böyle zahmetli bir hediye hazırladığınızı görünce çok sevinecektir.

Erkekler de sevgililerine tahtadan kendilerinin yaptırdıkları bir takı kutusu ya da çerçeve tasarlayabilirler. Bir de bu hediyelik eşyaları güzel renklerle boyayıp takı kutusunun içine kalp şeklinde bir anahtarlık ya da çerçeveye ikinizin fotoğrafını koyarsanız hediyeniz daha anlamlı hale gelecektir. Daha şaşırtıcı bir hediye vermek istiyorsanız kız arkadaşınıza/ eşinize, kendi elinizle yemek hazırlayın. Kendisini prenses gibi hissedecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı