TANITIM YAZILARI

Sevgiliniz Güne Hediyenizle Başlasın

Aşkı yaşayan insanların önemli bir kısmı, sevgilileri tarafından yapılacak tatlı sürprizleri çok severler. Sevgilileri tarafından önemsenmek, onların yaşamlarındaki en özel ve en önemli insanlardan birisi olduğunu hissetmek aşıkların hissetmekten en çok mutlu olduğu duygulardan bir tanesidir. Siz de sevgilinize güzel bir sürpriz yapıp onu doyasıyla mutlu edebilirsiniz. Şimdi kendinize sorun. Doğum günü, yıl dönümü, sevgililer günü gibi özel günlerin haricinde sevdiğiniz insana en son ne zaman hediye aldınız? Ona sunduğunuz hediye ile ona en son ne zaman sürpriz yaptınız?

Evliyseniz eşiniz için öncekilerden daha farklı bir sürpriz yapabilirsiniz. Örneğin eşinizin uzun zamandır aklında olan, sık sık ondan söz ettiği, onun için çok farklı bir anlamı olan kişiye özel nitelikte bir hediyeyi ona armağan edebilirsiniz. Birlikte geçirdiğiniz zaman dilimlerini düşünün. Eşiniz gönlünde olan böyle bir üründen mutlaka size söz etmiştir. Onu mutlu edecek ve farklı duygulara sürükleyecek bu hediyeyi belirledikten sonra iş hediyenin sunulacağı zamana gelmiştir.

Bunun için doğru zamanı kollayarak hareket etmeniz size önemli bir avantaj sağlayacaktır. Örneğin günün ilk saatlerinde böylesine güzel bir armağanı eşinize sunarak ona inanılmaz bir sürpriz yapabilirsiniz. Eşinizle birlikte geçirdiğiniz sıradan bir günün sonrasında gece eşiniz için hazırladığınız kişiye özel hediyenizi eşinzin başucuna bırakabilirisiniz. Sabah eşiniz uyandığında, ilk olarak göreceği şey ,sizin onun için aldığınız hediye olacaktır. Böylelikle ona daha önce hiç hissetmediği özel duyguları hissettirebilecek kadar etkili bir sürpriz yapmış olacaksınız.

Eğer eşinizden önce uyanırsanız, başucunda onun uyanmasını bekleyerek ona özel hazırladığınız kitabınızı kendiniz de sunabilirsiniz. Eşiniz yeni bir güne sizden duyacağı sevgi sözcükleri ve onun için özel olarak hazırladığınız hediye ile başlarsa ,içini tarif edemeyeceği bir mutluluk kaplayacaktır.

Eğer evli değilseniz ya da sevgilinizden farklı bir lokasyonda yaşıyorsanız bu sürprizi değişik yollarla yapabilirsiniz. Örneğin, sevgiliniz çalışıyorsa işe gittikten kısa bir süre sonra, vermek istediğiniz armağanın ona ulaşabilmesi için internet üzerinden sipariş edebilır, ya da kurye aracılığıyla kendiniz de gönderebilirsiniz.

Güne sizin yaptığınız tatlı bir sürpriz ile başlaması ,sevgiliniz için farklı bir mutluluk oluşturacak, kendisinin sizin nezdinizde çok ve özel ve önemli bir insan olduğunu bir kez daha hissetmesini sağlayacaktır. Hissedeceği bu duygu tufanı sevgilinizin kendisine olan güvenini de arttıracaktır.

Sevildiğini, önemsendiğini bilmek hemen hemen tüm insanları mutlu eden ve kendilerine olan inanç ve güvenlerinin artmasını sağlayan duygulardır. Özgüveni yüksek bir sevgilinizin olması, sizin de kendi özgüveninizin artmasını sağlayacaktır.

Sevdiğiniz insan için yapacağınız tatlı sürprizler, güzel jestler onu mutlu edeceği gibi, bu mutluluğu yaratan kişi siz olduğunuz için sizi de daha önce  hiç olmadığınız kadar mutlu edebilecek, kendinize olan güveninizin artmasını sağlayacaktır.

Güne sevgilinizi ya da eşinizi tatlı bir sürprizle mutlu ederek başlamayı asla ihmal etmeyin. Emin olun, onu mutlu eden hemen hemen her şey sizi de mutlu edebilecek kadar etkileyici olacaktır. Mutlu bir sevgili veya eşe sahip olmanın gururunu yaşamak sizin elinizde bunu asla unutmayın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı