DÜĞÜN DAVETİYELERİ

Nikah Davetiyesi Hazırlama Artık Çok Kolay!

Tebrikler, tüm zorlu etapları geride bırakarak mutlu sona ulaşmaya artık çok yakınsınız. Hayatınızın en özel ve en mutlu gününe geri sayım başladı. Artık bir ömür aynı yastığa baş koyacağınız sevdiceğinizle hiç ayrılmayacak, iyi ve kötü günleri beraber paylaşacaksınız. Tabii bunun için öncelikle düğün hazırlıklarınızın tamamlanması gerekiyor. Düğün töreninizin gerçekleşeceği mekan neresi olacak, davetli listeniz kimlerden oluşacak ya da düğün çağrınızı yapacak davetiye tasarımınız nasıl olacak? İlk iki sorunuzun yanıtını biz veremesek de davetiye tasarımları ile ilgili SevgiliKitabi.com olarak size çeşitli önerilerde bulunabiliriz. Üstelik size nikah davetiyesi hazırlama imkanı da sunarak…

nikah davetiyesi hazırlama

Evliliğe giden yolda, oldukça zahmetli işlerin altından kalkmak zorunda olduğunuzu biliyoruz. Ne de olsa evlilik önemli bir proje ve ciddiyetle ele alınması gerekiyor. Sıra davetiye seçimine geldiyse büyük bir iş başardınız demektir. O halde şimdi rahatlayın ve eğlenceli bir davetiye organizasyonu için kolları sıvayın. Size çok şirin bir önerimiz olacak…

Nikah Davetiyesi Hazırlama Zamanı

Uyumlu bir çift olarak yola birlikte devam etmeye karar verdiyseniz gerisi teferruat demektir. Ne mi yapıyoruz? Eğlenceli bir düğün davetiyesi hazırlayarak yola tam gaz devam ediyoruz. Projemiz hazır: neşeli, sevimli ve kıpır kıpır bir davetiyeyle muhteşem düğününüzün temelini atmak. Mesela “En Tatlı Yolculuk” düğün davetiyemiz gibi… Bu sade ve modern davetiye ile hep hayalini kurduğunuz hayatınızın en tatlı yolculuğuna çıkmaya hazırlandığınızı, tüm sevdiklerinize en güzel şekilde duyurabilirsiniz. Bize sorarsanız abartılı davetiye tasarımlarından pek hazzetmeyen genç çiftler için bu davetiye gerçekten hoş bir alternatif olacak.

“Peki nikah davetiyesi hazırlama nasıl oluyor?” diye sorarsanız, sizi çok eğlenceli bir zamanın beklediğini söyleyebiliriz.  Hiçbir program bilgisi gerektirmeden kolaylıkla kullanabileceğimiz tasarım panelimiz, hayallerinizin nikah davetiyesini oluşturmanız için sizi bekliyor. Davetiyenizi dilediğinizde kişiselleştirebilir, birlikte en güzel fotoğraflarınızla farklılaştırabilir, tasarımını tamamen sizin zevkinize uyacak bir hale getirebilirsiniz. Tüm bu işlemleri gerçekleştirebilmek için “BU DAVETİYEYİ DÜZENLE” butonuna tıklamanız yeterli!

En güzel gününüze yakışacak en özel davetiye tasarımını sizden iyi hiç kimse bilemez. Bu yüzden kendi davetiyenizi kendiniz kolaylıkla tasarlayarak, hayallerinizdeki davetiyeye sahip olabilirsiniz.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı