TANITIM YAZILARI

Erkeklere Hediye Fikirleri

Kadınlar ne ister?

Cevabı asla tam olarak verilememiş basit görünen karmaşık soru… Aslında bu karmaşa tamamen erkekler için geçerli. Kadının ne istediği her zaman çok net bellidir.
İlgi isterler (abartılmasını istemezler. İlgi her zaman onların üzerinde olmalı. Ama bu ilgi çok aşırıya dönüşmemeli. Bu da sıkar.)
Kıskanılmak isterler. (Siz bakmayın, kıskanmanızın kavga sebebi olmasına. Her kadının içinde ufacık da olsa kıskanılma isteği vardır. Dozunu tutturun ve onu kıskandığınızı belli edin. Tartışmalardan bıkıp kıskandığınızı belli etmemeye sakın karar vermeyin. Bu, sizin onu artık sevmediğinizi düşündürecektir)
Sevgi sözcükleri duymak isterler. (Ama her an değil. Sürekli söylenen güzel sözler anlamını yitirir ve alışkanlığa döner. Kadın en ihtiyacı olduğu anda sizden gelen az ama öz sevgi sözcüğü duymak ister.)
Sahiplenilmek isterler. (Onlar nasıl ki sizi sahipleniyorsa sizin de onu sahiplenmeniz ve her koşulda herkese karşı arkalarında durmanızı isterler. Hata yapmış olsalar bile insanlara karşı onu koruyan ve savunan daha sonra yalnızken hatalı olduğunu duymak ister.)
Saygı isterler. (Düşüncelerine davranışlarına saygı duymanızı ve onları değiştirmemenizi isterler. Kabullenilmek isterler.)
Ve hediye isterler. Kadına hediye almak ona ‘seni düşünüyorum, seni önemsiyorum, seni mutlu etmek istiyorum’ demenin bir yoludur. Duygularını kolaylıkla ifade edemeyen erkeklere iyi bir çıkış yoludur hediye almak aynı zamanda. Ama önemli olan ne hediye aldığınızdır. Elbette ki hediyenin büyüğü küçüğü olmaz; ama şaşırtıcısı, enteresanı, yaratıcısı, sürprizlisi, gülümseteni, en farklısı olur. Madem sevgiliye hediye almak istiyorsunuz, özel bir şey olmalı. En güzeli olmalı.

Erkeklere hediye önerileri
‘Kocama/ eşime ne hediye alabilirim’ sorusunun cevabı kadınlarca daha kolay cevaplanan bir soru. Eşe dosta, ortak arkadaşa ve internete danışır; kısa sürede hediyenize karar verirler. Sizin ne beğendiğinizi çok iyi görür ve bilir, konuşma arasında ağzınızdan laf bile alırlar. Sizin için arabanız değerliyse hemen arabaya takılacak bir hediyelik eşya alacaktır. Böylece sürekli kıskandığı arabanın içinde onun hediye ettiği şey de olacaktır ve size sürekli kendini hatırlatacaktır.
Erkekler için ‘bayana/ karıma hediye ne alınır?’ sorusu kolay cevaplanabilir bir soru değildir. Çünkü cevap kadınlar ne ister sorusunun cevabıyla aynıdır. Üstelik sevgililer gününe, doğum gününe, evlilik/ tanışma yıldönümüne, yılbaşına, nisana hediye seçmek yeterince zorlu olmuştu zaten. Ve hediye edilebilecek şeyleri sevgiliye çoktan hediye ettiniz bile. Seçenekler iyice azaldı. Ve siz hala en romantik, en ilginç, en sıradışı hediyeyi almak istiyorsunuz elbette. Öyleyse kadınların yaptığı gibi arı gibi çalışmaya başlayın:
Öncelikle hediye sitelerine bakmalısınız. Artık eskisi gibi tahmini hediye alma devri bitti. Aklınıza gelmeyecek yüzlerce hediyelik ürün internette, parmaklarınızın ucunda. Hediye sitelerinde küçük, bütçenize göre ucuz ama manevi değeri olan, aşk dolu, komik, naif, orijinal hediyeler bulacaksınız.
Bunların dışında elbette ki sürekli istediği yeni bir ev eşyası da hediye edilebilinir, çok beğendiği topuklu ayakkabılar, gardrobu ağzına kadar dolu olduğu halde giyecek hiçbir şey bulamamasından ötürü yeni kıyafetler, sürekli bahsettiği çanta, ve tabii ki takı hediye edinilebilir. Siz yeter ki bu hediyelerin kutularına küçük romantik notlar bırakın. Artık kadınların ne istediğini biliyorsunuz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı