TANITIM YAZILARI

Romantizmin Tam Zamanı: Aşkınızın Yıldönümü

Aşk içerisinde romantizm önemlidir. Romantik olmak ise genel bilinen yargının aksine sürekli çiçekler, hediyeler veya mum ışığında yenen yemeklerden daha fazlasını ifade eder. Romantik olmak, sevgiliye beslenen aşkın ince yollardan gösterilmesidir. Bahsettiğim incelik, büyük oranda düşünceli bir insan olmayla şekillenir. En başta hissedilen sevginin dışavurumu söz konusudur romantiklikte. Bu dışavurumu çok fazla abartılı olmadan ve suyunu çıkarmadan yapmak gerçek romantizmdir bence. Ek olarak çiftlerin birbirlerine karşı hissettikleri sevgiyi göstermek açısından bazı sorunlar olabiliyor. Çeşitli kaygılar nedeniyle oluşan bu sorunlar sevgiyi göstermek konusunda bazı çekinceler yaratabiliyor. Mesela karşı tarafa gösterilen sevginin onun sizden soğumasına yol açacağı düşüncesi. Kısmen haklılık payı olsa bile ayarında bir ilgi ve alaka ile tatmin olup size sırtını dönen kişi zaten sizi tam anlamıyla sevmiyor demektir. Ayrıca sevgi duymayı bir teslimiyet olarak algılamak da hatalı bir düşüncedir.
Gönül rahatlığıyla romantizm sergileyebileceğiniz bir ilişkiniz varsa bu romantizmi ortaya koymak için en ideal zaman özel günler haricidir. Fakat işin içine özel günleri koyduğumuz zaman içlerinden en değerlisi aşkınızın yıldönümü veya evlilik yıldönümüdür.

Yıldönümü sürprizleri diye düşündüğümüzde genellikle aklımıza gelen şeyler mum ışığında romantik bir yemek, hediye olarak alınmış bir çiçek oluyor. Bu klişe romantizm anlayışından sıyrılmak romantizmin gerçek hakkını vererek sevdiğinize sıra dışı güzellikler yaşatmalısınız. Hele ki evlilik yıldönümü sürprizleri düşünüyorsanız bir farklılık yaratmak ilişkinize çok iyi gelecektir!
İlk olarak yıldönümünüz için güzel bir plan yapmalısınız. Bu günü illa ki dışarıda geçireceksiniz diye bir şey yok. Sevdiğinize evin içinde de gayet güzel sürprizler yapabilirsiniz. Birlikte izleyeceğiniz bir filmden tutun da sevgilinizin en çok sevdiği yemeğe kadar birçok alternatif bulunmakta. Bunun dışında bir yıldönümü hediyesi gerekiyor elbette. Bu özel hediye için diğer özel günlerde sıklıkla aldığınız hediyelerden uzak durmakta fayda var. Söz konusu yıldönümü ise ilginç hediyeler düşünme zamanıdır… Çünkü sevdiğinize ancak bu şekilde romantizmi hissettirebilirsiniz. Sürekli tekrarlanan şeyler bir rutin halini alır ve ne şaşırtıcılığı ne de etkileyiciliği kalır geriye. Koca bir hediye sepeti düşünmenize ise hiç gerek yok! Birçok hediyenin vereceği hissi tek bir hediyede yakalamak mümkün. Bunun yöntemi ise elbette Sevgili Kitabi (:

Adından bile romantizm akan Sevgili Kitabı’nı sevdiğiniz için yıldönümü hediyesi olarak seçebilirsiniz. Kitabınızın içeriğini kendiniz hazırlayacağınız için sizin elinizden çıkmış olacak ve sevdiğinize karşı hissettiklerinizi hem eğlenceli hem de romantik bir yoldan yansıtabileceksiniz. Bu eğlenceli kitap fabrikasında siz de romantizm anlayışınızı klişelerin dışına çıkarabilir, sevgilinizin hoşlandığı şeylere kitabınızda yer verebilir ya da onun için yazdığınız romantik sözleri kitabınıza ekleyebilirsiniz.
Birçok tasarım seçeneğiyle sizleri bekleyen Sevgili Kitabı’nı aşkınızın yıldönümü hediyesi olarak seçin ki hem siz hem de sevdiğiniz mutlu, aşkınızın ömrü ise uzun olsun!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı