TANITIM YAZILARI

Orjinal Hediye Fikirleri

Zamanla durağanlaşan, belki de monotonlaştığını düşündüğünüz bir ilişkiniz varsa muhtemelen siz de ilişkinizi yeniden canlandırmak istersiniz. Bunu gerçekleştirebilmeniz için uygulayabileceğiniz yöntemler arasında belki de bugüne kadar hiç uygulamadığınız yeni bir şeyi denemenin sizce de zamanı gelmedi mi? Sevgilinize orjinal bir hediye sunmak, ilişkinize renk katacak bir davranış olacaktır. Sevdiğiniz insana gerek yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü gibi özel günlerde, gerekse bu günlerin dışındaki bir başka günde hediye mutlaka almışsınızdır. Şimdi bugüne kadar sevdiğiniz insana almış olduğunuz hediyeleri en başından başlayarak tek tek düşünün.

İçlerinden hangisini sunduğunuzda sevdiğiniz insanı gerçekten heyecanlandırıp mutlu ettiniz? Belki de bugüne kadar sevdiğiniz insana sunduğunuz hediyelerin tamamı birçok insan tarafından rahatlıkla verilebilecek hediyelerdi. Kendinize itiraf etmek istemiyor olabilirsiniz ancak, belki siz bile sevgilinize verdiğiniz hediyelerin zamanla sıradanlaştığınız düşünüyorsunuz.

O da bana benzer nitelikte hediyeler veriyor diye düşünmeyin sakın. Bu doğru olsa bile,  ona orjinal, kişiye özel bir hediye sunarak ilk değişikliği siz  yapabilirsiniz. Bundan sonra sevdiğiniz insana sunacağınız ilk hediye kesinlikle ona büyük bir sürpriz olabilecek kadar değişik bir hediye olsun. Onu gerçekten şaşırtsın ve bu hediyenin kendisine sunulmasından dolayı çok ama çok mutlu olsun.

Bunu gerçekleştirebilmeniz için orijinal hediye fikirlerine ihtiyacınız var. Gerek kendi yaratıcılığınızı kullanarak, gerekse buna katkı sağlamak amacıyla internet üzerinde araştırma yaparak gerçekten sizi de heyecanlandırabilecek orijinal hediye fikirlerine sahip olabilirsiniz. Örneğin, duygularınızı açık bir şekilde ifade ettiğiniz bir kitabı sevdiğiniz insana neden hediye etmiyorsunuz?

Belki bunu ilk düşündüğünüzde pek alışık olmadığınız bir hediye olarak değerlendirebilirsiniz. Ancak, zaten amacınız ona orjinal bir, kişiye özel hediye sunmak değil mi? Hangi sevgili kendisi için yazılmış bir sevgili kitabından etkilenmez? İlişkinizin en başından bu yana, hatta onunla ilk tanıştığınız, onu ilk gördüğünüz günden bugüne kadar geçen süreçte, birlikte paylaştığınız anları, ona duyduğunuz aşkın nasıl yoğunlaştığını ve bugünlere nasıl geldiğinizi anlatan bir kitabı sizde oluşturabilir ve sevgilinize hediye edebilirsiniz.

Ayrıca, sevgiliniz için oluşturduğunuz bu kitaba, onunla birlikteyken çektirdiğiniz, hatta ondan habersiz olarak çektiğiniz resimleri de ekleyerek kitaba görsel bir zenginlik de katabilirsiniz. Her resmin altına da resmin çekildiği ana ilişkin birkaç kelimelik bir not koymanız emin olun ki onu derinden etkileyecektir.

Sevgiliniz için hazırladığınız bu kitaba ilave olarak, manevi değeri çok daha fazla olan, sevgilinizin sevdiği, gündelik yaşamında sık sık kullanabileceği türde hediyeleri de ekleyerek orjinal bir hediye sepeti de yapabilirsiniz. Hediye sepeti içerisinde yer alan her bir küçük hediyeyi birbirinden farklı şekilde ambalaj yapıp her bir hediye paketi içerisine ona duyduğunuz aşkı ifade eden küçük notlar ekleyerek hediyelerinizi çok daha da zenginleştirebilirsiniz.

İlişkinize siz de yeni heyecanlar katabilir, duygularınızı ifade etmek için orjinal hediye fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Bunu en kısa süre içerisinde siz de deneyin. Sonuç her ikinizi de çok mutlu edecektir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı